Skrekk og gru i Hollywood

Hollywood tok Halloween på forskudd for et par dager siden da Spike TV holdte årets skumle Scream Awards.

De siste årene har vi blitt helt oppslukt av vampyrer, varulver, blod, gørr, sex og så videre. Listen er lang og mørk. Av den grunn var det kanskje ikke så snodig at skuspillere fra både True Blood, The Vampire Diaries og Twilight-sagaen var en selvfølge på den røde løperen. Den alltid veldig diskre Paul Wesley ble raskt glemt etter at Vampire Diaries-kollegaene Ian Somerhalder, Kayla Ewell og vakre Nina Dobrev kom. Også stjerner fra den kommende Skrik 4 filmen møtte opp. Blant annet Neve Campbell, Emma Roberts og David Arquette.

De store vinnerne
Til tross for at Twilight-stjernen Kristen Stewart for tiden er svært opptatt med både innspillingen av Breaking Dawn og promoteringen av Welcome to the Rileys, ankom hun så vidt akkurat i tide for å motta sin pris for Best Fantasy Actress. Eclipse vant også prisen for Best Fantasy Movie og et trofè for The Ultimate Scream over dette året. I tillegg til å bli overrøst med priser ble Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner og Xavier Samuel hedret individuelt på showet.

Andre hete vampyrskuespillere som også fikk oppmerksomhet var Alexander Skarsgård og Anna Paquin fra True Blood. De mottok begge egne priser for sine prestasjoner, samt at True Blood ble kåret årets beste TV-serie. En vulgær sex-scene fra serien vant pris for årets Holy Shit øyeblikk.

Mens Zombieland tok hjem prisen for Best Horror Movie og James Cameron vant Best Director for Avatar, var det ingen priser igjen for de sjarmerende skuespillerne fra The Vampire Diaries. Bedre lykke neste år!

De best kledde
Ved årest Scream Awards var det uten tvil Blake Lively, Kristen Stewart og Anna Paquin som så best ut. Alle tre stjernene dekket seg til med null form for utrigning. Gossip Girl-blondinen kledde seg opp i Lanvin fra topp til tå og med en gigantisk splitt foran, var litt for overivrig med å løfte på kjolen.

Vinneren av beste skuespillerinne hadde på seg en hvit og sort silkekjole fra Guishem. Kristen har en unik evne til å se like avslappet og pyntet ut på samme tid.

Nygifte Anna Paquin koste seg på den røde løperen i sin flotte sorte og glitrende minikjole fra Alexander McQueen. En ting er sikkert og det er at Anna virkelig kler denne sofistikerte og sexy looken.

Andre skjønheter som også så utrolig bra ut ved årets Scream Awards var Nikki Reed, Kayla Ewell, Kelly Osbourne, Nina Dobrev og Emma Roberts.

Kilder: E!online
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul