Slik kan du kle deg som Carrie Bradshaw

Premieren av den nye «Sex & Singelliv» filmen er den 4. Juni, og vår filmansvarlig, Carina Behrens har allerede sett den på pressevisningen til Sandrew Metronome. En anmeldese av filmen kommer i løpet av uken. I mellomtiden har vi i Femelle plukket ut to stilige antrekk, et av Carrie Bradshaw i selve filmen og et annet av Sarah Jessica Parker på en annen begivenhet.

Vi har snust oss frem til rimeligere alternativer til hennes fantastiske antrekk. Slik kan du kle deg like moteriktig som selveste Carrie Bradshaw.


Kjole fra Nelly – 329kr, smykke fra Nelly – 129kr, clutch fra Gina Tricot – 129kr, pumps fra Nelly – 399kr og armbånd fra Asos/Guess – ca 400kr.


Kjole fra Nelly – 439kr, smykke fra Nelly – 399kr, ring fra TopShop – ca 70kr, armbånd fra Nelly – 279kr, sko fra DinSko – 449kr, armbånd fra Asos/Oasis – ca 100kr, veske fra Nelly – 249kr og blazer fra H&M – 399kr.Bildekilde: Bulls Press, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Slik kan du kle deg som Carrie Bradshaw

  1. Elsker de pumpsene fra Nelly, og kjolen fra Nelly!!! Hadde jeg ikke vært fattig, fattig, så skulle de fått en fin plass i skapet mitt :)

  2. Tror dere slike turban som Carrie av og til bruker blir å se mer i motebilde fremover? Er det bare å anskaffe seg en sånn?

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul