Smaken på suksess

Hun er blitt kalt Amerikas drømmekvinne opptil flere ganger, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor perfekt Blake Lively faktisk er.

Hun er selvfølgelig mest kjent for sin rolle som «Serena» i suksess-serien «Gossip Girl», men har de siste årene også begynt å ta på seg større filmroller, blant annet «The Town», hvor hun spilte mot Oscarvinneren Ben Affleck.

For juli utgaven av Glamour ble hun intervjuet av sin venninne og artist, Florence Welch. Mange har lurt på hvorfor Blake ikke har skaffet seg en Twitter konto, og hun innrømte i intervjuet at hun ærlig talt var alt for lei av seg selv til å gjøre det. Denne dama har bena skikkelig plantet på jorden da altså, og det til tross for at hun har fått æren av å være Chanel’s ansikt utad.

Den siste uken har det vært utrolig mange rykter rundt «Gossip Girl» stjernen og 36 år gamle Leonardo Di Caprio. De ble for første gang sett sammen i Cannes, og har så å si vært i nærheten av hverandre konstant etterpå. I følge trygge kilder, så skal de visstnok være et svært forelsket par.

Blake blir å se i storfilmen «Green Lantern» på kino allerede den 5. august i år, hvor hun spiller mot kjekkasen Ryan Reynolds. Det er ingen tvil om at vi kommer til å se bare mer og mer av henne i fremtiden.

Se flere bilder fra Blake’s photoshoot med Glamour nedenfor.

Bildekilde: Glamour

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul