Smink deg som Jessica Szohr

Hun er kjent som Vanessa Abrams i den populære serien Gossip Girl, og går ofte for et naturlig og forførende utseende.

Følg disse 10 enkle stegene for å få et vakkert og naturlig utseende som Jessica Szohr:

1. Huden er viktig i denne looken så start gjerne med å rense huden godt, og bruk en dagkrem tilpasset din hudtype.

Jessica Szohr sin favoritt blant såper er Dove go fresh Burst Body wash som lukter nektarin.

2. Smink et perfekt grunnlag til ansiktet, og bland gjerne litt dagkrem i din foundation for å få et mer naturlig resultat.

Et tips for deg som blir lett blank i ansiktet, er å gå for en oljefri foundation eller krempudder. Har du tørr hud bør du gå for en oljebasert foundation.

3. Etter du har lagt foundation bruker du en concealer som er lysere enn hudtonen din. Denne legger du på områder som under øynene, ved nesevingen og på eventuelle røde partier.

4. For å få en highligh-effekt rundt øye-partiet, ved nesevingen og rundt munnen bør du bruke en highlighter. Du kan også bruke denne rett under øyenbrynet for å løfte ansiktet. Avslutt med pudder i T-sonen for å hjelpe til med å dempe eventuelle blanke områder.

5. For å få en fin glød i ansiktet som Jessica Szohr, kan du gå lett over med solpudder. Pass på at solpudderet ikke er for mørkt, og gå gjerne litt nedover halsen for å få en fin overgang.

6. For å få mørke øyenbryn kan du tegne opp brynene med en øyenbrynsblyant eller skygge.

7. Det er viktig å bruke en øyenskygge som passer deg, og Jessica Szohr har brukt en skygge med grønt opp til globallinjen for å matche sine øyne. Bruk en hvit øyenskygge og legg denne under øyenbrynene og ned til globallinjen. Påfør også skyggen under øyet.

8. Bruk en kajal for å ramme inn øynene. Dette gir en mer sotet look, og blir ikke like hard som en våt eyeliner. Avslutt med å påføre maskara på over- og undervippene. Ønsker du lengre og fyldigere vipper kan du bruke fiber for å få den optimale dådyr-effekten.

9. Velg en frisk rouge som du legger sentrert på eplekinnene og koster mot tinningen. Til gyllen hud passer det bra med en varm rosatone. Lakserød og ferskenfarger gir også den naturlige gløden.

10. Til gyllen hud er det veldig fint med rosa leppestift eller en gloss med litt farge i. Det som er viktig å tenke på er om du vil ha fokus på øyne eller munn. I dette tilfelle er det øynene som skal framheves og derfor holder det med en matt ferskenfarget gloss.

1. Clinique 3 step (kr 699) 2. Dove go fresh (kr 79) 3. Declaré Long lasting fluid make-up oil free foundation (kr. 195) 4. Youngblood Ultimate Concealer (kr. 325) 5. YSL Touche Eclat highlighter (kr. 249) 6. Glominerals Perfecting powder (kr. 405) 7. Youngblood Mineral Radience solpudder (kr. 485) 8. Glominerals Prescision Brow Pencil (kr. 205) 9. Sephora colorful pro eyeshadow palette – Green eyes (kr. 169) 10. Lancóme Le crayon khól (kr. 150) 11. Fast Lash Thickening Fibers Japonesque (kr. 99) 12. Max Factor False Lash Effect (kr. 169) 13. Nuxe Baume prodigieux lévres (kr. 175) 14. Hot Mama blush the balm (kr. 199)

Kilder: minmote.no, klikk.no, makeupmekka.no, sephora.com
Bildekilde: Bulls Press, produsentene

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

2 kommentarer om “Smink deg som Jessica Szohr

  1. Hva menes med fiber i punkt 8?

    «Ønsker du lengre og fyldigere vipper kan du bruke FIBER for å få den optimale dådyr-effekten.»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul