Stjel stilen til 90210-stjernen Jessica Lowndes

Skuespiller Jessica Lowndes vet å fremheve sine vakreste trekk på den røde løperen. Hun er kjent fra serien 90210, og med sine lange ben og forføreriske øyne er hun blitt en publikumsfavoritt.

Skuespiller og musikktalentet fra Canada dukker stadig opp på den røde løperen nå om dagen! På Tv-skjermen får hun spille rusavhengige Adrianna, mens på fritiden er hun en aktiv yoga og pilatesutøver. Hennes aller beste tips for å se fresh ut er faktisk bare å drikke så mye vann som mulig! Enkelt og greit.

Det har vært flere anledninger på 90210 hvor hun har bidratt med musikkinnslag til serien. Derfor lar vi oss håpe at denne karrieren skyter fart og lar oss se mye mer til henne på den røde løperen.

Lowndes bruker ofte lårkorte kjoler, med feminine detaljer og et klassisk snitt, som gjør stilen svært enkel å kopiere! Du kan bruke kollasjen nedenfor til å sette sammen antrekket.


Topp fra H&M – 69,59kr, hårbøyle fra H&M – 29,50kr, skjørt fra Leifsdottir – 1610kr, sko fra Nelly – 379kr og clutch fra TopShop – 268kr.

Det originale skjørtet Jessica har på seg er fra Alice + Olivia, og det kan du få kjøpt hos saksfifthavenue.com.Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Marthe

Marthe Ryger Omdal er en kreativ 19 år gammel sørlending, som for tiden studerer til en bachlorgrad i fashiondesign og styling i London. Hun skriver moterelaterte artikler for Femelle.

2 kommentarer om “Stjel stilen til 90210-stjernen Jessica Lowndes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul