Stjel stilen til Miley Cyrus

Det er ingen tvil om at Miley er i ferd med å finne sin egen stil, og vi gir deg tips om hvordan du kan få den samme kule looken som den ettertaktede Hollywoodstjernen.

Søte lille Miley Cyrus som slo gjennom med sine filmer og musikaler for Disney er for lengst forsvunnet, og et nytt og litt mer rocka image har blitt mer fremtredende de siste årene.

For å få den ordentlige Miley-looken, er boots et absolutt must. Den unge stjernen sverger til boots – uggs, cowboyboots, armyboots – you name it! De er behagelige å gå med og passer perfekt den rocka stilen som hun har forelsket seg så mye i. Skinnyjeans er en fin kontrast og balanserer godt til de litt vide skoene og lange skjorten. Har du atpåtil en bukse som er litt revnet, oppnår du en enda mer rocket look. En stor veske og et smykke eller flere tilfører den lille feminiteten som trengs og voilà – du har nettopp stjelt stilen til Miley Cyrus!


Jeans fra H&M – 399kr, jakke fra motedronningen – 798kr, boots fra Nelly – 399kr, veske fra Nelly – 199kr, smykke fra H&M – 49,50kr, topp fra Vila – 249kr.Bildekilde: Miley-cyrus.com – Lånt under avtale.

Skrevet av: Monique

Monique Lund er ei sprudlende og optimistisk jente på 25 år, og skriver blant annet bloggen www.moniquelund.com. Der deler hun mange gode motetips samtidig som hun blogger om sitt mildt sagt hektiske liv. Til daglig jobber hun i et ingeniørfirma samtidig som hun tar ingeniørutdannelsen, og når hun ikke er på jobb, er hun enten å finne i treningsstudio eller bak kameraet.

2 kommentarer om “Stjel stilen til Miley Cyrus

  1. Noen tips for boots uten høyheler?
    Jeg er bare 14 såå .. :D

    Miley Cyrus er mitt største idol over hele verden! Takk for tipsene :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul