Stjel stilen til Taylor Momsen

Taylor Momsen har en av hovedrollene i suksesserien Gossip girl, og i en alder av 17 år er hun allerede et stort moteikon for mange med sin rock chick stil.

På premieren til den siste transformers filmen bar Taylor Momsen en kremhvit korsettkjole med sorte detaljer fra Dolce & Gabbana. Den rocket hun opp med et stilig rosenkrans smykke fra Eddie Borgo, en sort clutch med tøffe detaljer og sandaler med snøring fra Tania Spinelli. Noe av håret var satt opp bak, mens resten var krøllet foran. Sotete øyne i kjent Momsen-stil fullførte den rocka looken.

Slik kan du også få Taylor Momsens rock chick stil:Smykke fra Gina Tricot – 119kr, armbånd fra Gina Tricot – 119kr, kjole fra Nelly – 499kr, sølvring med bergkrystaller fra Nelly – 495kr og pumps fra Brandos – 649kr.Bildekollasj av Reidun Beate Hagen.
Bildekilder: Bulls Press, produsentene

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

2 kommentarer om “Stjel stilen til Taylor Momsen

  1. Lisen: Det står i artikkelen =) De er fra Tania Spinelli’s 2010 kolleksjon ($347). De selges hos forwardforward.com, men jeg vet ikke om de sender til Norge.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul