«90210» feiret sin dag

I går var det den offisielle 90210 dagen, og alle seriestjernene møtte selvsagt opp på åpningen av Taste of Beverly Hills festivalen.

De lekre kvinnene fra Beverly Hills-serien var ikke de eneste flotte damene på festivalåpningen. Blant annet møtte Kaley Cuoco fra The Big Bang Theory også opp, og talentfulle Natasha Bedingfield stod bak musikkshowet.

Flotte Jessica Lowndes og Shenae Grimes var kveldens to best kledde i disse flotte kjolene. Jessica hadde på seg en vakker gul silkekjole fra Ronald Abdalas høstkolleksjon, som hun tonet ned med metalliske accessoarer. Hun har tydelig blitt veldig glad i rød leppestift. Hun har nemlig hatt det på de siste tre eventene hun har vært på. Blant annet på førfesten til årets Emmy Awards.

Den 90210 stjernen som har sin mest unike stil, er uten tvil Shenae Grimes. Hun ser alltid sofistikert ut, men har samtidig en liten dose haremlook i sin klesstil. For denne eventen hadde hun kledd seg opp i en blomstermønstret minikjole, med en sexy sort blondeshorts under. Det beste med hennes antrekk var de store tunge pumpsene. De pyntet opp hele hennes outfit, og fikk den til å gå fra anonym til stilig.

Jessica Stroup, AnnaLynne McCord og Kaley Cuoco hadde alle på seg den lille sorte for kveldens festivalåpning. Selv om de kjørte antrekket veldig trygt, så de utrolig flotte ut.

Til tross for at Jessica Stroup nylig har gjort det slutt med sin kjæreste, var hun definitivt en av de som smilte mest på den røde løperen. Både hun og AnnaLynne tullet og lo fremfor fotografene. Jessicas sorte kjole fra Givenchy ser nesten litt marineblå ut, men det kan være på grunn av kjolens fantastiske gulldetaljer. Hun rocket denne looken hundre prosent.

AnnaLynne McCord var som vanlig den største poseren på åpningen, og hun så også selvfølgelig helt utrolig bra ut. Både hennes trange kjole fra Alice + Olivia, og pumps var i sort lær, og AnnaLynnes store gullsmykke spritet opp det mulige litt kjedelige antrekket. Hun så uten tvil mye bedre ut på Breakthrough Awards i sin grønne kjole.

The Big Bang Theory-stjernen Kaley Cuoco imponerte langt i fra med sitt antrekk på førfesten til årets Emmy Awards, og desverre heller ikke denne gang. Det blir bare alt for kjedelig. Sort fra topp til tå uten noen form for flotte accessoarer. Nok en skuffelse fra Kaley.

Kilder: gossipcenter.com, laist.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul