Stjernene som forsvant fra Hollywood

Hvor ble det egentlig av Daniel Sand fra «Karate Kid», eller Steve Urkel fra «Family Matters»? Femelle har funnet ut hvor det ble av tv-stjernene som forsvant fra rampelyset.

Tatyana Ali
De fleste kjenner henne som Ashley Banks fra den populære tv-serien «Fresh Prince Of Bel–Air», som hele tiden gikk i reprise på 90-tallet. Det de fleste kanskje har gått glipp av, er at Tatyana Ali ikke kun er skuespiller, men har i tillegg holdt på med musikk i mange år. I 1999 slapp hun albumet «Kiss The Sky», som gikk til topps på Billboardlistene i USA.

I dag jobber hun fortsatt som skuespiller, men har ikke større roller enn at hun opptrer i noen tv-serier nå og da. Mest engasjert er hun innen politikk og musikk. Spesielt engasjert var hun under valgkampanjen til Barack Obama, hvor hun blant annet gjorde et sangprosjekt med Will.i.am (fra popgruppen «Black Eyed Peas»), som innebar å spille inn sangen «Yes We Can» i forbindelse med valgkampanjen.

Anna Chlumsky
Hun smeltet mange hjerter som Vada i suksessfilmen «My Girl», hvor hun spilte mot Macauley Culkin, og ga han sitt første filmkyss. Etter dette gjorde hun en film med Christina Ricci i 1995, «The Secret Of Bear Moutain». Deretter takket hun nei til roller i både «Jurassic Park» og «Beethoven», og trakk seg heller litt tilbake fra rampelyset.

I dag er hun ferdig utdannet fra universitetet, med en doktorgrad i internasjonale studier, og har blant annet jobbet som restaurantanmelder i New York. Hun opptrer fortsatt i diverse roller på tv-skjermen, og hadde en liten rolle i serien «30 rock» & «Law and Order» i 2007. Ved siden av det å være skuespiller, skriver Anna både bøker og jobber med manus for oppsetninger på Broadway.

Jaleel Ahmad White
Alle kjenner igjen Jaleel som nerden Steve Urkel i tv-serien «Family Matters». Med altfor store briller i et veldig lite ansikt, og buksene dratt godt over navlen, fikk han latteren til å sitte løst i de fleste hjem på 90-tallet. Jaleel var offer for en såkalt urban legend i 2006, og ryktene om at han hadde tatt sitt eget liv, ble spredt som ild i tørt gress på Internett. Ryktene ville ha det til at han hadde tatt sitt eget liv ved å skyte seg selv i hodet, og legge igjen avskjedsbeskjeden med rollefiguren Steves populære frase Did I do that? Disse ryktene var selvfølgelig bare oppsinn, for Jaleel lever i dag i beste velgående. Han jobber blant annet som forfatter og manusforfatter, samtidig som han opptrer i diverse tv-serier og filmer.

Ralph George Macchio
Hans karriere startet allerede på 70-tallet, da han gjorde reklamefilmer for Bubble Yum og Dr.Pepper, men mest kjent er han for sin rolle som Daniel Sand i de populære «Karate Kid» filmene. Han tok til scenen i 1996, og spilte i musikalen «How To Succeed In Business Without Really Trying». Han opptrer fortsatt som skuespiller, og spilte for ikke lenge siden i filmen «Beer League. I tillegg til dette jobber han som manusforfatter og filmregissør.

Candace Cameron
Rollen som Donna Jo Tanner (DJ) i tv-serien «Full House», er hennes største noensinne. Det var foran et bredt publikum denne jenta vokste opp, og mange tror hun fikk nok av rampelyset da showet gikk mot slutten. I dag er Candace lykkelig gift og har 3 barn sammen med ektemannen, som en «Full House»-kollega introduserte henne for. Hun vier livet sitt til rollen som mor, og til å reise rundt i USA for å spre budskap om kristendommen.

Kilder: wikipedia, googlesearch
Bildekilde: Getty Images, PR Photos og fra de ulike seriene.

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

7 kommentarer om “Stjernene som forsvant fra Hollywood

  1. Candace Cameron er med i en ganske populær serie i usa som heter make it or break it.

  2. Candace Cameron er med i en veldig populær «turn»-serie – Make it or break it. Der hun deler kristen budskap.
    Serien er kjempebra! :) Jeg visste ikke at det var hun som spilte DJ i under samme tak.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul