Stjernespekket galla i Cannes

amfAR Cinema Against AIDS Gallaen i år var stappfull av store stjerner. Den store begivenheten holdes alltid under Frankrikes årlige Cannes filmfestival. AIDS Benefit hever penger til AIDS forskning og den generøse begivenheten tiltrekker mange kjendiser. Blant gjestene i år var Paris Hilton, Emily Blunt, Kate Beckingsale, Mischa Barton, Jennifer Lopez, Camilla Belle, Michelle Williams og listen fortsetter enda lenger.

Se bilder fra gallaen nedenfor.

Selv om Rachel Bilson hadde på seg en aldeles nydelig marineblå kjole fra Chanel Couture Fall 2009, så imponerte hun ikke helt.

Jennifer Lopez så smashing ut i sin stroppløse, lyserosa Roberto Cavalli couture kjole. En gullfarget clutch fra Judith Leiber og smykker fra Chopard fikk stjernen til å stråle på den røde løperen.

Den kjendisen som skilte seg desidert mest ut på den røde løperen var Emily Blunt. Hun hadde på seg en knallrød kjole fra Georges Chakra Edition Fall 2010.

Diane Kruger hadde på seg en veldig sterk kjole fra Chanel. Skuespillerinnen brukte sko fra Sergio Rossi og spritet opp antrekket med en diamantspenne i håret.

For tredje gang på den røde løper under filmfestivalen i Cannes, brukte Camilla Belle en stroppløs sort gallakjole fra Gucci. Kjolen var dekorert med svarte mikro perler og Swarovski krystall detaljer. En svart krystallclutch fra Gucci og en dyp rosa leppestift fikk hele antrekket til å gå fra kjedelig til fortryllende vakker.

Michelle Williams gikk i mot strømmen og valgte en søt, fargerik paljettkjole fra Sonia Rykiel Fall 2008. Hun så fantastisk ut i den korte minikjolen.

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul