Storslått premiere i L.A

I natt var det mulig for oss i Norge å se den store premieren på «The Twilight Saga: Eclipse» i L.A via en live streaming tjeneste.

Selv om det var natt her i Norge, så var det tross alt bare tidlig på kvelden i Los Angeles. Alle skuespillerne dukket opp på den røde løperen, og Kristen Stewart imponerte mest av alle. Nå skal det først sies at den røde løperen faktisk var svart på grunn av anledningen.

I dagevis har folk lurt på hvem som blir den heldige designeren som får kle Kristen. Hun er tross alt en av de heteste skuespillerne nå, og større kommer nok hun til å bli. Den heldige designeren ble til syvende og sist talentfulle, Elie Saab, fra couture kolleksjonen 2009. Kristen skilte seg virkelig ut med denne nydelige, lårkorte kjolen. Det at den var enskuldret og at vi fikk se mer av hennes rygg, fikk henne til å stråle på den røde (sorte) løperen. Hun virket mer selvsikker enn noen gang i sine pumps fra Christian Louboutin. Det var tydelig at hun var kveldens dronning.

En annen kvinne som også så fabelaktig ut var, Ashley Greene i sin lange blågrå couturekjole fra Alexis Mabille. Nikki Reed dukket opp kort tid etter i en vakker, fjærete kreasjon fra Marchesa. Både Ashley og Nikki gjorde antrekkene sine komplett med sko fra Christian Louboutin.

«Om fem eller 10 år, har vi et mye bedre perspektiv på hva som skjedde og hva som skjer, og så får vi gi mye bedre intervjuer. Akkurat nå, vet jeg ikke hva jeg skal si bortsett fra jeg klarer ikke å tro det.» -Nikki Reed om hva hun mener om den fenomenale suksessen med «Twilight».

Kjekkasene Robert Pattinson og Taylor Lautner skapte selvfølgelig flest og høyeste jentehyl fra publikum, og alle virket overvelmet over den fantastiske responsen fra fansen. De ble begge stylet i Gucci for anledningen. Alle skuespillerne tok seg veldig god tid til både bilder og autografsignering. Robert Pattinson og Kristen Stewart ble fotografert ganske ofte sammen, og spesielt et bilde sa mer enn tusen ord. Et mer kjærlig og hengivent blikk skal man lete lenge etter. Det er tydelig at de har sterke følelser for hverandre.

«Eclipse» premieren i Los Angeles er den desidert største begivenheten i år, og det drøsset på med andre stjerner som ikke kunne vente til å se filmen. Blant annet Jennifer Love Hewitt, AnnaLynne McCord, Kardashian jentene, Alex Rodriguez, Jaden Smith, Marisa Miller, Aly & AJ og mange flere.

Nedenfor kan du se nesten 50 bilder fra den storslåtte premieren.

[cincopa 10647684]Kilde: uk.eonline.com
Bildekilder: Getty Images, lionandlamblove.org – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Storslått premiere i L.A

  1. Syntes mest om Christian Serratos sin kjole, det er noe jeg også kunne ha gått i (Det vil si, hvis jeg noen gang skal være med på noe så svært…)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul