«Sucker Punch» premiere

Den mye omtalte fantasyfilmen hadde premiere i Los Angeles tidligere denne uken.

Regissør Zack Snyder har nok en gang skapt en actionfylt fantasyfilm, men i «Sucker Punch» er det råtøffe, unge jenter som har kapret til seg hovedrollene. Med lignende innspilling som tidligere prosjekter (300, Watchmen), så skrytes regissøren opp i skyene over sin flunkende nye film.

Filmens handling
En ung jente (Emily Browning) blir tvangsinnlagt på beordring av hennes ondsinnede stefar. For å kunne håndtere sin vanskelige situasjon flykter hun til en alternativ virkelighet, og begynner å lage en plan for å kunne flykte fra institusjonen.

Vakker jentegjeng
Det er den 22 år gamle skuespillerinnen Emily Browning som har fått æren av å spille den største hovedrollen, og med flinke medskuespillere som Vanessa Hudgens (Bandslam, Beastly), Abbie Cornish (Candy, A Good Year), Jena Malone (The Messenger) og Jamie Chung (Sorority Row, Grown Ups) leverer de en strålende innsats.

Stilsikre Vanessa Hudgens ankom L.A premieren i en gulvlang gallakjole fra Jenny Packhams sommerkolleksjon, mens Emily Browning var kledd opp i en høyhalset Erdemkjole.

De tre andre hovedrollene livet opp den røde løperen med litt mer fargerike kjoler. Jena Malone hadde på seg en tofarget silkekjole fra Jean Carlos Obando, Jamie Chung så fantastisk ut i sin påskegule Giambattista Valli kjole, mens sukkersøte Abbie Cornish skilte seg ut i lekkert blått fra Amanda Wakeley.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul