Taylor Momsen fronter Galliano-duft

Det å bli TV-stjerne kan lett medføre dryss av goder samt drømmejobber.

Dette er noe Gossip Girl-stjernen Taylor Momsen (16) nå får erfare. Hun har nemlig nettopp skrevet under en kontrakt med selveste John Galliano. Taylor skal være ansiktet utad for Galliano sin nye høstduft for 2010.

Detaljene rundt duften, som både navn og selve lukten, er foreløpig holdt top secret. Men vi kan da tenke oss til noe av resultatet. Den gibraltisk-britiske couture-designeren Galliano er kjent for sin ekstravagante kreativitet. Frøken Momsen er kjent for sin utagerende og rocka stil innen både sminke, hår og klesvalg. Disse to sammen blir garantert dynamitt!

Dette er ikke første gangen Taylor får prøve seg som modell. I fjor ble hun signet hos anerkjente IMG Models. Tidligere i år har hun frontet New Look sin vårkampanje, samt Madonna og datteren Lourdes sin kleskolleksjon Material Girl. Ikke rart at Taylor har blitt et moteikon for unge jenter verden over!

De fleste har nok også fått med seg at Taylor Momsen er frontfiguren i grunge-bandet Pretty Reckless! Sjekk ut deres siste musikkvideo «Miss Nothing» nedenfor, og si gjerne hva du synes i kommentarfeltet.

Kilde: fabsugar.co.uk
Bildekilder: Getty Images, PR photos

Skrevet av: Birgitte

Birgitte Rustad er en motebevisst og oppdatert ung kvinne, samt en shoppoman uten like og datanerd. Hun følger nøye med på alt som beveger seg i både mote- og kjendisverden. Til daglig driver hun nettmagasinet og shoppingguiden www.HotBlog.no

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul