Tilbake på «Upper East Side»

«Gossip Girl» jentene er tilbake i New York etter deres innspilling i Paris forrige uke.

Jentene var nylig i Paris for å filme de to første episodene av sesong fire. Glamorfaktoren var ikke så liten der heller. Leighton Meester dukket opp på settet i en knallrød gallakjole fra Oscar De La Renta, og Blake gjorde seg også minneverdig ved bruk av sjokkblå bukser.

På settet i New York ble de sett i en rekke herlige designerantrekk. Blant annet Diane von Furstenberg og Pierre Hardy. Selv om både Blake Lively og Leighton Meester så utrolig glamorøse ut, kunne desverre ikke det holde regnværet unna. De måtte begge to holde seg under paraplyer for å ikke ødelegge antrekkene og sminken. I mellomtiden var det bare for stjernene å slappe av med litt sladderprat.

Litt senere på dagen var det tydeligvis litt kjølig til Leighton. Hun hadde nemlig kun en sort heldress på, og ingen BH under (noe som var veldig tydelig.) Brr..

Sesong fire har premiere den 13. September i USA.
[cincopa 10671959]
Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Tilbake på «Upper East Side»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul