To filmer klare til neste år

Den vakre 21 åringen har peiling på mote, og ser like fantastisk ut til hverdags som hun gjør på den røde løperen.

Vanessa Hudgens er akkurat ferdig med innspillingen av sin nye film, «Beastly» med Alex Pettyfer og Mary-Kate Olsen. Den grøssende fantasyfilmen har premiere 18. mars neste år. For tiden driver hun å spiller inn enda en ny film. «Sucker Punch» har også premiere i mars neste år, bare 7 dager etter Mary-Kate Olsen i filmen, «Beastly» har kinopremiere. Alt tyder på at 2011 blir en travel tid for nydelige Vanessa.

Se bilder av filmen, «Beastly» nederst i denne artikkelen.

«Sucker Punch» er en film om liten jente som prøver å skjule smerten forårsaket av hennes onde stefar. Hun ender opp i psykiatrisk institusjon, og mens hun er der begynner hun å tenke seg inn i alternative virkeligheter. Hun planlegger å rømme fra den imaginære verden, men for å gjøre det trenger hun å stjele fem nødvendige objekter, før hun blir tatt av en voldelig mann. Historien er satt i 1950. – Tekst fra wikipedia.no

Det er tydelig at Vanessa har gjort en grundig jobb med dette antrekket. Smykket er en stor hit akkurat nå, og det får mye oppmerksomhet på grunn av den hvite toppen hun har på seg. Med en råstilig strikket cardigan, opprevnede jeans og store øredobber i gull, ser hun helt perfekt ut.

Den stilsikre Disney-stjernen gjør det vanskelig å kopiere hennes stil, men Femelle har klart å komme frem til et veldig bra alternativ.


Jeans fra Asos – 320kr, øredobber fra Asos – 60kr, strikket cardigan fra Topshop – 250kr, smykke fra Asos/Karen Miller – 735kr, tee fra Nelly – 299kr, pumps fra Nelly – 349kr og solbriller fra Topshop – 120kr.

Se filmtraileren av hennes nye film «Beastly» nedenfor.

[cincopa 10647001]

Bildekilde: Fra filmen «Beastly», vanessa-pictures.org – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “To filmer klare til neste år

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul