L.A premiere av «Charlie St. Cloud»

«17 Again»-stjernen Zac Efron og hans kjæreste Vanessa Hudgens koste seg på premieren til hans nye film i går.

Det sukkersøte paret tok seg god tid til å posere for fotografene på den røde løperen i L.A. Zac sin nye film «Charlie St. Cloud» har blitt ryktet om å være hans mest imponerende rolle. En ting er sikkert, og det er at hans Disney stempel sakte, men sikkert begynner å forsvinne.

Turtelduene hadde begge pyntet seg for anledningen. 23 år gamle Zac møtte opp i en mørk dress og matchet den med et polkadott-slips. Vanessa strålte sammen med sin kjekke kjæreste, og hun så mer forelsket ut enn noen gang. Det lyste stolthet av henne. Med sin champagnefargede minikjole fra Reem Acra sin sommerkolleksjon 2010. På catwalken ble kjolen vist i et mye lengre format, men Vanessa ønsket vel å vise frem mer av sine flotte ben. Hun stylet opp kjolen med sko fra Jimmy Choo og en veske fra Ferragamo.

Filmen er basert på romanen “The Death And Life of Charlie St. Cloud” skrevet av Ben Sherwood. Charlie St. Cloud (Zac Efron) er en dyktig sjømann som har en lysende fremtid foran seg, men når en tragedie som koster hans lillebror (Charlie Tahan) livet, blir han knust og gir opp alle sine drømmer. Når han møter sin gamle high-school klassevenninne Tess igjen, og forelsker seg i henne må Charlie velge mellom å hedre et løfte han ga sin lillebror før han døde, eller gå fremover i livet sammen med sin nye kjærlighet.

Kilder: redcarpet-fashionawards.com, gossipcenter.com
Bildekilder: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “L.A premiere av «Charlie St. Cloud»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul