Ungjenta som har mestret alt

21 år gamle Emma Watson pryder neste måneds utgave av motemagasinet Vogue.

Ikke bare er hun kjent for sin imponerende rolle som «Hermine» i «Harry Potter» filmene, men stilikonet har også fått mye oppmerksomhet rundt sin korte pixie-frisyre. Emma var også en av de første i år til å hive seg på den såkalte brylcreme-trenden, noe som kanskje ikke er så sjokkerende siden stjernen alltid vet hva som ser bra ut eller ikke.

I intervjuet med Vogue fortalte Emma om sitt nære forhold til sin skuespillerkollega Daniel Radcliffe, men innrømmer også at hun har hatt et kaotisk liv, og at hun er takknemmelig for den stødige rollen han har spilt i livet hennes.

– Jeg har ikke hatt noen form for kontroll over mitt eget liv. Jeg har levd i en boble, forteller Emma.

Helt fra starten av karrieren med «Harry Potter», så storkoste hun seg på filmsettet og hadde det gøy på promoteringer, men da hun kom i 17 års alderen begynte hun å merke at alt føltes mer som et fengsel, som noe hun «måtte» gjøre. Heldigvis fant stjernen en balanse mellom skole, jobb og privatliv, og føler nå at hun har mer kontroll over livet sitt.

Det er langt i fra bare Hollywoods filmindustri som har forelsket seg i Emma. Store designere og moteindustrien ligger for hennes føtter, og det var for rundt omkring tre år siden at hun begynte å bli regnet som et stort stilikon. I 2009 ble hun Burberrys ansikt utad, og har i ettertid startet sitt eget klesmerke, noe som har krevd tid og masse energi fra stjernen.

– Det var tøft arbeid! Jeg hadde ingen anelse om hvor mye jobb jeg hadde tatt på meg. Etter 12 timer med innspilling av «Harry Potter», så måtte jeg dra hjem og jobbe enda 2 timer med klesdesign.

Nå som innspillingen av den siste «Harry Potter» filmen er ferdig, er Emmas karriere langt ifra over. Den spåes å kun være så vidt begynt. Hun blir allerede å se i hele tre filmer innen neste år.

Bildekilde: Vogue

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Ungjenta som har mestret alt

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul