Vakker «svane» i Toronto

Natalie Portman er for tiden på filmfestivalen i Toronto for å promotere sin nye film Black Swan.

Etter å ha blitt skrytt opp i skyene av kjente filmkritikere for sin prestasjon i Black Swan, ryktes det nå om at Natalie vil bli nominert til en Oscar for sin rolle som ballettdanseren «Nina». Filmen fikk også den store æren av å åpne den årlige filmfestivalen i Venezia år, og den gang strålte stjernen i en stroppløs kjole fra Miu Miu.

På filmfestivalen i Toronto tidligere denne uken gikk hun nok en gang for en stroppløs variant, men denne gang fra Jason Wu, som tydelig har blitt en stor favoritt hos Natalie. Den herlige chiffonkjolen viste frem hennes elegante, men samtidig sexy side, og med sorte sko i sateng fikk hun vist frem sin flotte figur. Natalie hadde valgt å fremheve sine nydelige brune øyne med en mørk og mystisk sotete look. Den 30 år gamle stjernen blir bare mer og mer vakker for hver dag som flyr forbi.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul