Vakkert trekløver på motevisning

Både Emma Roberts, Alexis Bledel og Jessica Lowndes storkoste seg på motevisningen til Monique Lhuillier i går.

Nancy Drew-stjernen, Emma Roberts satt like ved siden av vakre Alexis Bledel på visningen, og praten gikk i et sammen med nok en annen tv-stjerne, nemlig Maggie Grace fra suksess-serien Lost. De tre jentene så ut til å være svært fornøyd med vårkolleksjonen til Monique Lhuillier.

Jessica Lowndes ble plassert sammen med Odette Yustman (Cloverfield) som blir å se på kinolerretet i den 10. Desember her i Norge.

Både Emma, Alexis, Maggie, Jessica og Odette hadde selvfølgelig på seg kjoler fra designeren selv, Monique Lhuillier. Emma så mer voksen ut enn tidligere i en knekort, hvit blondekjole, sorte pumps og oppsatt hår. Gilmore Girls-stjernen, Alexis hadde farget håret litt rødere for anledningen, og så helt fantastisk ut i sin enskuldrede, elegante kjole. Røde lepper, sorte pumps fra Giuseppe Zanotti og en lekker, sort clutch fullførte hennes perfekte antrekk. Jessica tok seg fri fra innspillingen av Beverly Hills-serien 90210, og så like forførende ut som alltid i en marineblå, stroppløs cocktailkjole, stylet opp med både pumps, clutch, armbånd og øredobber i herlig gull.

Kilde: justjared.buzznet.com, imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul