Vakre kjendiser på førfesten til Emmy utdelingen

I går kveld var det klart for en «kvelden før kvelden»-fest for kveldens Emmy prisutdeling.

Før-festen til Emmy utdelingen ble holdt av L’oreal Paris i Hollywood i går kveld. Store kjendiser som Nicole Scherzinger, Jayma Mays, Amanda Righetti, Jessica Lowndes og det nygifte «True Blood»-paret Stephen Moyer og Anna Paquin koste seg på den røde løperen.

Anna Paquin møtte opp på den røde løperen med sin flotte ektemann og «True Blood»-kollega Stephen Moyer. Det nygifte paret så mer forelsket ut enn noen gang, og de var fotografenes favoritter for kvelden. Anna hadde på seg en tettsittende minikjole fra Preen. Skuespillerinnen hadde valgt sorte pumps fra Brian Atwood for anledningen og smykker fra Neil Lane.

Vakre Autumn Reeser ble først lagt merke til i rikmannserien «The OC» i 2005, men har også etter den tid dukket opp i et stort utvalg tv-serier, blant annet «Valentine» og «Entourage». Autumn blir også å se i actionthrilleren «The Big Bang» med Antonio Banderas, Snoop Dog og James Van Der Beek.

Den snart 31 år gamle stjernen strålte på den røde løperen i sin sølvfargede minikjole. Hun hadde accessoarer og pumps i likedan farge, men spritet opp antrekket med en herlig lilla clutch.

Amanda Righetti har også hatt en gjesterolle i «The OC» sammen med Autumn Reeser. Hun spilte den ufordragelige tanten til selveste Seth Cohen – en av hovedrollene i serien. Etter hennes prestasjon i «The OC» fikk hun en rolle i den slaktede serien «North Shore». Etter noen nedturer og skuffelser landet hun en rolle i grøsserfilmen «Friday the 13th» og til slutt fikk hun endelig suksessrollen som Grace Van Pelt i «The Mentalist».

Amanda gikk for knallrøde lepper for anledningen og store øredobber i gull som matchet hennes sorte knelange kjole. Hun så nydelig ut med solbrun hud og lekkert sideskille.

25 år gamle Kaley Cuoco fra «The Big Bang Theory» stod bak kveldens verste antrekk. Til tross for sitt pene utseende så hun ut som en stor sekk i sin oversizede blå kjole. Hun stylet opp fiaskoantrekket med en rosa clutch og sorte boots. Stjernen har tidligere spilt i tv-seriene «8 Simple Rules» og «Charmed».

«90210»-baben Jessica Lowndes gikk også for rødt denne kvelden. I likhet med Amanda Righetti hadde hun på seg knallrød leppestift sammen med sin korte cocktailkjole fra Luisa Beccaria sin høstkolleksjon. De rufsete detaljene på skjørtet gjorde hennes antrekk til et av kveldens vakreste og mest unike. Jessica stylet opp sin outfit med både belte og clutch i likedan rød farge, men gikk for en beige tone på pumpsene sine fra Jimmy Choo.

Jessica Lowndes er definitivt en av Hollywoods best kledde for tiden.

Den vakre rødhårede «Glee»-stjernen Jayma Mayes gikk for et litt mer dristig antrekk på førfesten til Emmy utdelingen. Hun kledde den moteriktige undertøytrenden veldig godt og i likhet med mange andre stjerner på den røde løperen kjørte hun også på med knallrøde lepper. Jaymas sølvfargede clutch passet perfekt til hennes sorte kjole og pumps.

Nydelige Nicole Scherzinger var den eneste kvinnen som gikk for rosa på den røde løperen. Sangerinnen viste frem sine flotte former og lekre ben i denne lårkorte minikjolen. Med perfekt sminke, sorte øredobber og høy hestehale var hun en av kveldens best kledde. I motsetning til de andre vakre stjernene hadde hun på seg flotte sandaler i stedet for høye pumps.

Robin Tunney fra «The Mentalist» storkoste seg på den røde løperen i sin blå minikjole og beige pumps. Michelle Tratchenberg fra suksess-serien «Gossip Girl» gikk for en gulvlang grå stroppløs kjole og pyntet den opp med en hvit clutch og smykker i gull. Disse to tv-stjernene var desverre en av anledningens kjedeligste i klesveien.

[cincopa 10732628]

Kilde: gossipcenter.com, eonline.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul