Konkurranse: Vinn helgeopplevelse i Bergen

Vinn en helgeopplevelse i Bergen! Femelle har i samarbeid med Magic Hotel i Bergen, Restauranten Duggfrisk og Bergen Skogsmaraton sydd sammen en kul opplevelsespakke til deg og din vennegjeng.

Vi trekker en heldig vinner som får ta med seg 3 venner for gode opplevelser i Bergen. Dere får overnatting på Bergens hotte designhotell, mulighet til shopping og uteliv, og et dryss med trening. Dere får nemlig delta i Bergen Skogsmaraton, og dere kan avslutte helgen i Bergen sentrum igjen – hvor dere kan nyte en deilig middag.

Den heldige vinneren er Anne Grete Husebø.

Premien består av:

  • Overnatting på Magic Hotel Xhibition i perioden 25.-27. august 2017.
  • Deltakelse i Bergen Skogsmaraton lørdag 26. august 2017. Du kan velge å løpe distanser fra 8,43 km og opp til et fullt maraton (42,195 km).
  • Et herlig måltid på restauranten Duggfrisk i Bergen.
Magic Hotel, Duggfrisk, Bergen skogsmaraton
I samarbeid med Magic Hotel i Bergen, restauranten Duggfrisk, og Bergen Skogsmaraton har vi sydd sammen en kul helgeopplevelse for deg og vennegjengen din.

For å delta i trekningen må du svare riktig på følgende 3 spørsmål:

Spørsmål 1:Hvilken type hotell er Magic Hotel?
(Hint: Svaret kan du finne her.)

Spørsmål 2: Hvor mange maraton arrangerer maratonkarusellen i året?
(Hint: Svaret kan du finne her.)

Spørsmål 3: Hva heter burgeren som står på menyen til Duggfrisk?
(Hint: Svaret kan du finne her.)

Konkurransen er avsluttet og vinneren vil kunngjøres her på femelle 4 august.

Om premien: Helgeopplevelse i Bergen

Magic Hotel er et nytt designhotell-konsept i Bergen, som består av 4 flotte designhoteller designet av verdenskjente Karim Rashid. Overnattingen til deg og dine venner vil finne sted på hotellet som ligger midt i Bergen sentrum, på Xhibition.

Xhibition er ikke bare et annerledes og spennende kjøpesenter, men et møtested for opplevelser og velvære utover det vanlige. Når dere ankommer fredagen får du og venninnegjengen mulighet for litt shopping. Shopping på Xhibition byr på mange spennende merkevarer og tilbud som du ikke finner andre steder i Bergen.

Lørdagen blir det deltakelse i Bergen Skogsmaraton, som blir arrangert for 6. gang den 26. august 2017. Man trenger heldigvis ikke å være en maratonløper for å delta, dere kan nemlig velge mellom flere ulike distanser tilpasset akkurat det nivået du selv føler at du ligger på. Du kan velge mellom å løpe: 1 runde (8,439 km), 2 runder (16,878 km), 3 runder (25,317 km), 4 runder (33,756 km), eller hele 5 runder (42,195 km) – som tilsvarer et fullt maraton. Bergen Skogsmaraton arrangeres i Hordnesskogen som er ca 1,5 mil fra Bergen Sentrum.

Bergen skogsmaraton
Bergen skogsmaraton

Etter at dere har deltatt i Bergen Skogsmaraton har dere mulighet å dra tilbake til Bergen sentrum for å avslutte oppholdet med en deilig middag på restauranten Duggfrisk.

Duggfrisk Bergen
Foto: Hentet fra Duggfrisks Facebookside

 

Lykke til!

Vil du delta i andre konkurranser? Se flere

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul