Vinn full pakke for to

Femelle.no har i samarbeid med Bergen Beauty – årets store helse-, hår- og skjønnhetsmesse, og Magic Hotel Bergen – et nytt designhotell i Bergen, satt sammen en kul helgeopplevelse for 2 personer.

Vi trekker en heldig vinner som får ta med seg en venn for gode opplevelser i Bergen. Dere får overnatting på Bergens hotte designhotell, mulighet til shopping og uteliv, og deltakelse på Bergen Beauty – som er en av de store messene innenfor helse, hår og skjønnhet.

Premien består av:

  • Overnatting på Magic Hotel Bergen i perioden 4.–5. november 2017.
  • Deltakelse under årets Bergen Beauty i Grieghallen 4.–5. november 2017.
  • Deltakelse på årets bankettmiddag under Bergen Beauty-messen i Grieghallen lørdag 4. november 2017.

For å delta i trekningen må du svare riktig på følgende 2 spørsmål:

Spørsmål 1: Hvor mange Magic Hotel finnes i Bergen?
(Hint: Svaret kan du finne her.)

Spørsmål 2: Hvilken kjent mannlig person er det som fronter Bergen Beauty?
(Hint: Svaret kan du finne her.)

Denne konkurransen er avsluttet, og den heldige vinneren er Karina Flatøy.

 

Om premien: Helgeopplevelse og full pakke for to i Bergen

Bergen Beauty arrangeres for første gang i år, i Grieghallen i Bergen, den 4. og 5. november. Messen er en av de største messene innenfor helse, hår og skjønnhet som arrangeres i Norge. Dette skal være møteplassen for mennesker som er interessert å få med seg alle de siste trendene innenfor skjønnhet og helse.

I tillegg til å møte dyktige fagfolk vil det også være mulighet til å se ulike show, aktiviteter, og foredrag. Lørdag den 5. november vil dere også delta på Bergen Beauty Bankett med tapas, bobler i glasset, spennende artister og Jan Thomas som konferansier.

Magic Hotels i Bergen består av fire unike Signature Design-hoteller like ved, eller midt i, Bergen sentrum. Magic Hotel Bergen, like ved Torget i Bergen sentrum, er et av de meste unike hotellene i den nystartede, familieeide hotellkjeden. Hotellet åpnet dørene i juli 2017, og tilbyr 90 fantastiske rom i ulike størrelser – alle designet av den verdenskjente industridesigneren Karim Rashid.

De futuristiske rommene i spennende og innovativt design innbyr til en ny hotellopplevelse midt i Bergens bykjerne, med shoppingsentre som Xhibition og Kløverhuset i umiddelbar nærhet. De mangfoldige restaurantene og barene som omkranser hotellet, sammen med byens shoppingmuligheter, vil gjøre at du aldri kjeder deg når du bor her. Byens nye populære restaurant – Villa Blancha – innbyr både til frokost, lunch, middag og natteliv. Midt i hotellet finner du også byens eneste innvendige bargate. Deres Startrek-rom er noe av det meste unike med hotellet – dette finner du ingen andre steder! Lyssettingen på rommene er også noe for seg selv – det skal føles litt som magi!

Premien består av én overnatting, fra 4. til 5. november 2017, for 2 personer. Herfra er det kort gangavstand til Grieghallen.

Magic Hotel Bergen
Magic Hotel Bergen
magicHotelBergen
Magic Hotel Bergen
magichotelBergen
Magic Hotel Bergen

 

Lykke til!

Vil du delta i andre konkurranser? Se flere

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul