Bli forført av Netflix

Netflix & chill, ikke sant? Det er definitivt det som står på menyen hos mange denne helgen. Gjør den litt ekstra romantisk med en eller to (tre?) av disse kjempefine filmene.

No Strings Attached (2001): Emma og Adam trives godt med et åpent forhold – helt til de brysomme forviklingene kalt følelser kommer inn i bildet.
Skuespillere: Ashton Kutcher, Natalie Portman

What Happens In Vegas (2008): Det var en vill kveld som helst bør glemmes. Men det er en veldig god grunn til at de ikke kan glemme den. Faktisk hele tre millioner gode grunner.
Skuespillere: Ashton Kutcher, Cameron Diaz

Dagboken (2004): En ulykkelig kjærlighetsaffære i 1940 gjenfortelles fra dagboken til en gammel kvinne. Finn frem lommetørklene. Denne filmen ryktes å være verdens mest romantiske og rørende film.
Skuespillere: Ryan Goseling, Rachel McAdams

In Your Eyes (2014): To fremmede på hver sin side av landet har et telepatisk bånd som lar dem se hva den andre ser, en dyp forbindelse som fører til kjærlighet.
Skuespillere: Zoe Kazan, Michael Stahl-David

Jersey Girl (2004): Nygifte Ollie nyter livet på Manhattan som musikkforlegger og vordende far, men som alenepappa og arbeidsledig tvinges han til å senke skuldrene og tenke igjennom livet.
Skuespillere: Ben Affleck, Liv Tyler

Kos deg/dere masse, og du? Det gjør bare godt å gråte en liten skvett, altså!

Kilde: Netflix

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul