«Breaking Dawn» premiere i Hollywood

Den store premieren av «Breaking Dawn: Part 1» fant sted i Hollywood i går kveld, og Robert og Kristen klarte nesten ikke å holde hendene fra hverandre.

Norgespremieren er bare to dager unna. Den 18. november vil vi få se «Bella» og «Edward» si ja til hverandre, samt også får vi se en gravid Kristen Stewart, noe fansen helt sikkert gleder seg til.

På premieren i L.A igår var det uten tvil Kristen Stewart som var det flotte midtpunktet. Sammen med sin kollegakjæreste Robert Pattinson storkoste de seg på den røde løperen. Kjekkasen Taylor Lautner kom uten en date, men tok seg derimot veldig god tid til fansen sin.

Kristen viste også frem litt ekstra hud i sin lange, blåsorte kjole fra Mendel, og håret hennes var satt opp slik at hun så nesten ut som en prinsesse. Da er det litt koselig å tenke på at hun faktisk blir å se i rollen som Snehvit til neste år.

Se flere bilder fra premieren nedenfor.

[cincopa AAGAlxKopEj9]


Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul