Christina Aguileras «Your Body» video premiere

De siste årene har Christina Aguilera vært svært opptatt med sin rolle som dommer i den amerikanske versjonen av «The Voice». Nå er hun endelig tilbake med en ny musikkvideo til den sexy låta «Your Body».

31 år gamle Christina har gjennom årene vært Britney Spears sin største konkurrent, og etter at de begge har tatt hver sin «pause» i artistkarrierene sine, så er de to nå blitt nye konkurrenter, men denne gang som dommere i hvert sitt musikkprogram på TV. Britney Spears er årets dommer i «American Idol», mens Christina nå er dommer for fjerde gang i den amerikanske versjonen av «The Voice».

Den siste uken har Christina lansert flere teaser-klipp fra den nylig lanserte musikkvideoen, og om hennes plan var å få sin fans ekstra spent, så kan vi trygt påstå at hun har greid det med suksess. «Your Body» er hennes første singel fra Christinas kommende nye album, «Lotus», som har lanseringsdato i USA den 13. november.

Sjekk ut superstjernens nye musikkvideo nedenfor.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Christina Aguileras «Your Body» video premiere

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul