Coldplay med nytt album

Fansen har måtte ventet lenge. Albumet skulle være klart i slutten av 2010. Nå er derimot ventetiden snart over.

Albumet Mylo Xyloto vil bli sluppet om knapt en måned. Nærmere bestemt 24. oktober. Albumet vil denne gang være et såkalt «konsept album».

Kjærlighetshistorie
Ifølge kilder skal albumet være en historie om kjærlighet med en lykkelig slutt. Vokalisten Chris Martin har tidligere uttalt at deres neste album skulle bli mer aukustisk og intimt enn Viva la Vida or Death of All His Friends.

– Vårt nye album er på en måte som en histore. Det er ikke akkurat som en musikal, men farlig nær, fortalte Chris Martin i et intervju til The Sun.

To sjangre møtes
Coldplay overrasket da de avslørte at de fikk selveste Rihanna med på platen. Den kvinnelige artisten bidrar på låten Princess of China.

– Jeg hadde laget en sang som jeg skrev i all hemmelighet for å se om Rihanna ville synge den. Så ville resten av bandet beholde sangen til den nye platen, og vi bestemte oss for å spør om hun ville synge den med oss. Til vår store overraskelse, sa hun ja, sa Martin til MTV.

I tillegg til dette har de også fått med produsenten Brian Eno, som var med på laget på skiven Viva la Vida or Death and All his friends.

Paradise
Det var så lang tilbake som år 2000 at det britiske bandet slo gjennom med låten Yellow fra debutalbumet Parachutes. Etter dette har låter som Clocks, Fix You og The Scientist ført til millioner av plater solgt og utsolgte konserter. Ventetiden er snart over. Inntill 24. oktober kommer og den platen slippes, kan du lytte til albumets andre singel «Paradise».

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

En kommentar om “Coldplay med nytt album

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul