Demi har vokst opp

Demi Lovato har vokst opp og lagt fra seg Disney-rollen. Unbroken viser en voksen, men likevel lekende utgave av artisten.

Den amerikanske 19-åringer beveger seg mellom pop og R&B på sitt tredje studioalbum, Unbroken. Med tekstlåter som «Kiss my lips / Who’s that boy watching my», er det tydlig at 19-åringen har vokst mye siden tiden som Disney-skuespiller

Om flørt og morro
At Rihanna og Keri Hilson er inspirasjonen til Lovato, er svært tydelig. Med høy intensitet på R&B låtene, og heller roligere på popballadene, virker 19-åringen selvsikker og full av energi.

– Det handler om å bli oppe hele natten og synge det til gutten du liker. Det er flørtendes og morro. Det er ikke for voksent, men fremdeles voksent, fortalte Lovato om låten All Night Long i et intervju med MTV i sommer.

Albumets ballader har preg over at det er en 19-åring som synger – forvirrelse, gutter og følelser. Det er spesielt på Fix a Heart at artisten virkelig får vist sin store stemme. Ikke bare har artisten vokst, men det har stemmen også.

En travel ung kvinne
På siste halvår av 2009, ga hun ut albumet Here We Go Again. Etter dette har hun brukt skuespillerferdighetene sine til å spille inn Sonny With a Chance og Camp Rock 2: The Final Jam. I tillegg til dette, har hun også slitt med spiseforstyrrelse, noe hun gjennomgikk rehabilitering for.

– Jeg elsker å være tilbake i studio! Det har vært veldig teraputisk å kunne uttrykke mine følelser og snakke om hvem jeg egentlig er, gjennom musikken min, skrev Lovato i Seventeen Magazine.

Hun forklarte videre at hun håpte at albumet hennes kunne gi inspirasjon for jenter som slet med det samme hun selv gikk gjennom.

Anbefalte låter: 

Fix a Heart

All Night LongBildekilde: Getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

En kommentar om “Demi har vokst opp

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul