Ellie Goulding røper nytt album

Ellie slo gjennom med et brak da albumet Bright Lights ble gitt ut i 2010. Nå jobber med sin nye skive.

Den britiske artisten har ikke fastgitt noen dato for når det blir sluppet enda, men har kommentert at albumet vil komme på slutten av året eller i begynnelsen av 2012.

Det vanskelige andrealbumet
620 000 kopier av hennes kritikerroste førstealbum, Lights, ble solgt verden over. Hun fikk en rekke priser for albumet, blant annet Critic’s Choise Awards hos Brit Awards. Nå er tiden inne for det vanskelige andrealbumet. Ifølge artisten selv, blir det et mer følsomt album.

– Det begynte å høres veldig mørkt og rart ut. Men dette albumet kommer til å bli enda mer følsomt. Jeg ville lage det som om der er håp. Jeg ville lage en følelse, effekt, uansett om følelsen er glad eller trist, fortalte Ellie til Digital Spy.

Sammenlignet med de store
Goulding sin stil har blitt sammenlignet med både Kate Nash, Björk, Lykke Li og Tracey Horn. Men om hun beholder den samme stilen på sitt neste album, er heller noe usikkert.

– Jeg er virkelig stolt over Lights, fordi da fokuserte jeg kun på å lage mitt første album. Men neste gang vil jeg gjøre noe annerledes. Jeg vil ikke at det skal være like ungt, barnslig og bare om gutter, fortalte hun videre til Digital Spy.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul