En film du (ikke) bør se med mamma

«Hope Springs» er nok den ultimate filmen for moren din, men du bør kanskje vurdere litt frem og tilbake om du bør se den sammen med henne.

Meryl Streep spiller hovedrollen i den romantiske komedien «Hope Springs». I filmen spiller hun Kay Soames, som har vært gift i 30 år med sin mann, Arnold (Tommy Lee Jones). Hun begynner å føle at ekteskapet ikke er som det burde, og «tvinger» mannen med på et intenst ukesopphold med parterapi, i håp om å finne tilbake til gnisten i forholdet.

Hvorfor du bør se den med mamma: Dette er trolig en film som kan gi deg litt forståelse for hvordan det muligens er å være gift over så lang tid, og kanskje skjønne litt mer om hvilke «utfordringer» moren din har.

Hvorfor du ikke bør se den med mamma: Av akkurat samme grunn. Om du er veldig nær moren din og dere kan prate om absolutt alt, så bør du absolutt se denne filmen med henne, MEN om det er ting i moren din sitt liv som du helst ikke vil vite noe om, som f. eks sex og fantasier, så bør du nok helst styre unna. Hvis ikke kan det bli litt flau stemning mellom dere.. og DET er kjipt det!

«Hope Springs» kommer på kino i Norge den 21. september, så da er det opp til deg om du skal se den med mamma eller ei.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul