Gled deg til disse

Høsten sniker seg inn på oss, det har blitt kaldere i luften, mye mørkere om natten og det har plutselig blitt mye skumlere å se skrekkfilm igjen.

Vi i Femelle har funnet frem 5 filmer som alle har Norgespremiere i høst/vinter, og vi kan nesten garantere deg at trailerne nedenfor vil gi deg gåsehud.

1. Ouija (På kino i slutten av oktober)
Skuespillere: Daren Kagasoff, Olivia Cooke.

En vennegjeng må utfordre sine verste mareritt når de uvitende bringer liv i et eldgammelt ouija-spill.

2. Annabelle (Norgespremiere 10. oktober)
Skuespillere: Ward Horton, Annabelle Wellis.

Når en satanisk kult går til angrep på et ungt gravid par i deres hjem, skjer det noe uventet når en person i kulten kutter seg og tilfeldig blør inn i øyet på en dukke. Personen i kulten forvandler denne leken til å bli en levende, demonisk og udødelig dukke ved navnet Annabelle.

Dette er «oppfølgeren» til fjorårets storsuksess «The Conjuring». Uansett hvor dum handlingen kanskje høres ut, så tror jeg denne absolutt må sees.

3. Dracula Untold (Norgespremiere 3. oktober)
Skuespillere: Luke Evan, Dominic Cooper.

I denne filmen får vi se Luke Evans i den mørke rollen som vampyrlegenden Dracula, helten som inngikk en avtale med djevelen for å frelse sitt folk.

4. Horns (Ukjent Norgespremiere)
Skuespillere: Daniel Radcliffe, Juno Temple

I tiden etter sin kjærestes mystiske dødsfall, våkner en ung mann med merkelige horn spirende voksende ut av tinningene sine.

5. The Pyramid (Norgespremiere rundt årsskifte)
Skuespillere: Ashley Hinshaw, James Buckley.

Et team av arkeologer avdekker en gammel pyramide begravd dypt under den egyptiske ørkenen. Mens de undersøker pyramidens dybde, blir de håpløst fortapt i de mørke og endeløse katakombene. Søkende etter en vei ut, blir de desperate etter å se dagslys igjen. Etter en stund begynner de å innse at de ikke bare fanget, de blir jaget av noe også.

Kilde: imdb
Bildekilde: Universal

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul