Gled deg til masse romantikk

Rachel McAdams og Channing Tatum spiller hovedrollene i det romantiske dramaet, The Vow, som kommer ut til valentinesdagen neste år.

Channing Tatum spilte i storfilmen Dear John sammen med Amanda Seyfried i 2010, mens Rachel McAdams er kjent for sin flotte rolle som «Allie» i noe mange kaller verdens mest romantiske film, The Notebook. Det er da ingen tvil om at disse to skuespillerne sammen vil skape en helt fantastisk film som alle romantiske sjeler vil sette pris på.

Filmen handler om et nygift par som våkner opp etter en grusom bilulykke. Leo (Tatum) kom unna med lette skader, mens hans kone Paige (McAdams) mister hukommelsen, og kjenner ikke igjen ektemannen sin, og vil ikke ha noe med ham å gjøre. Leo blir da nødt til å få henne til å forelske seg i ham på nytt igjen, eller miste henne for alltid.

Filmen har premiere i USA den 10. februar 2012, og kommer nok på norske kinoer rundt den 20. februar. Traileren kan du se nedenfor.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Gled deg til masse romantikk

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul