Ikke like uskyldig som i eventyret

Det en gang veldig uskyldige eventyret skapt av Brødrene Grimm blir i «Hanzel and Gretel» omvendt til noe skummelt, nervepirrende og .. morsomt.

Den 11. januar har «Hansel and Gretel: Witch Hunters» premiere i Norge, men selv om den er basert på et eventyr, så er den langt i fra en film for barn.

Jeremy Renner (The Bourne Legacy) og Gemma Arterton (Tamara Drewe) spiller hovedrollene Hans og Grethe i denne kommende grøsserkomedien, som tar for seg handlingen 15 år etter at de ble utsatt for den onde heksa i pepperkakehuset i skogen. Hans og Grethe er nå et sterkt team som kjemper sammen for å gjøre slutt på hekser over hele verden.

Regissøren av denne filmen er ingen annen enn Tommy Wirkola, mannen bak «Død Snø» og «Kill Buljo». Han er også regissør av oppfølgeren «Kill Buljo 2» som har premiere neste år.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul