Imponerende innsats fra Taylor

Actionthrilleren Abduction har Norgespremiere 7. oktober, men Femelle har i dag vært på pressevisning av filmen for en sniktitt, og har bare lovord å komme med.

Nathan Harper (Taylor Lautner) har stadig drømmer om en kvinne han ikke helt kan identifisere. En kvinne som blir drept foran øynene sine som to-treåring. Bortsett fra dette lever han et tilsynelatende normalt liv som gutt på high school. Ikke den mest populære, men definitivt den best trente. Nathan har i alle år blitt kjørt hardt på selvforsvar og boksing av sin far, helt uvitende om at han en dag kommer til å trenge hver eneste teknikk og bevegelse han har lært.

En dag blir han plassert sammen med Karen (Lily Collins), nabojenta han alltid har vært forelsket i, på en skoleoppgave. Sammen kommer de tilfeldig over et bilde av Nathan som liten, på en nettside over forsvunnede barn. Dette får Nathan til å innse at hele livet hans er basert på en enorm løgn, og begynner derfor sin søken på sannheten. Før de vet ordet av det, blir Nathan og Karen kastet inn i den ene livsfarlige situasjonen etter den andre, i jakten på svar.

”Sometimes I feel like a freak” sier Taylors rollefigur i filmen. Well, you’re not a freak to us! Filmen består av mange voldelige scener (derav aldersgrense 15 år), men Taylors mange definerte og dampende hete muskler veier godt opp for dette. Denne kroppen er noe vi aldri får nok av, og her kommer muskelkraften til sin fulle rett. Hardbarka og mykere mann enn Taylor skal man lete lenge etter.

Filmen vekker følelser som frykt, spenning, sympati og glede. Dette er underholdning på høyt nivå. Vi koste oss!

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

2 kommentarer om “Imponerende innsats fra Taylor

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul