Katherine Heigls beste roller

De fleste kjenner henne nok igjen mest som «Izzie» fra Greys Anatomy, men Katherine Heigl har en ganske imponerende rekke med filmroller bak seg også.

Før hennes karriere slo rakettfart i 2005 med Greys Anatomy, hadde Katherine kun spilt små roller i diverse tv-serier og tvfilmer. Etter seriesuksessen ble hun tilbudt rolle etter rolle. Hennes første store rolle var i 2007 som «Alison Scott» i komedien, Knocked Up. De to årene etter spilte hun i nok to romantiske komedier til, nemlig 27 Dresses og The Ugly Truth, sistnevnte spilte hun mot kjekkasen Gerard Butler.

Hennes mest imponerende og mest omtalte filmrolle tok hun på seg i fjor, da hun spilte mot Josh Duhamel i det romantiske dramaet, Life As We Know It. Den 32 år gamle blondinen overøses med manuskripter år etter år, og stjernen ser ut til å velge alle de riktige rollene for sin karriere. Allerede i desember eller januar kommer hun på kinolerretet med den romantiske nyttårsfilmen New Year’s Eve.

En ting er i alle fall sikkert, vi får aldri nok av Katherine Heigls vakre smil!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Katherine Heigls beste roller

  1. Ser ut til at de fleste er enige med meg, at hun spiller dårligst i knocked up:P

    Ta turen å kommenter hos meg også:):)

  2. Den eneste filmen jeg ikke har sett ut av de over, er Knocked Up! Syntes at hun spilte veldig bra i Life As We Know It. Kjempebra film!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul