Kelly viser styrke

Kelly Clarksons nye album, Stronger, er gjennomført og imponerende.

Tretten imponerende låter. 29-åringen viser at hun virkelig behersker rock/pop sjangeren, og fletter inn hint av R’n’B og country.

Fra forvirring til fulltreffer
Allerede i 2009 avslørte artisten at hun var i gang med sitt femte album. To år senere skapte det derimot full forvirring og kaos da demolåtene til Clarksons etterlengtede album ble lekket på nettet, og det uten artistens godkjenning.

– Har du noen gang blitt ranet? Jeg har. Jeg har blitt fysisk ranet et par ganger, men dette er mye verre. Disse låtene kom ut og folk tenkte «hva slags retning er det Kelly går?» Jeg tror det som gjorde meg sint, var at folk stjal fra meg og at ingen hadde noen idé om hvordan mitt neste album kom til å høres ut. Det skapte en del forvirring, forklarte artisten til Entertainment Weekly etter hendelsen.

Det var heldigvis bare demoene som ble lekket, og ikke de ferdige versjonene. Albumet Stronger er derimot ikke forvirrende. Det er sjangermessig godt gjennomført og leverer kvalitet i hver låt. Hennes sterke stemme kommer tydlig frem i stort sett hver eneste, fengende låt.

Ifølge artisten selv, er albumet inspirert av artister som Prince, Tina Turner, Sheryl Crow og Radiohead.

Slår på stortrommene
Det er ikke bare stemmen som imponerer. Albumet byr på tekstlåter av særklasse, toppet med den røde tråd – styrke. Kjærlighetssorg, menn, tilgivelse, frustrasjon og vanskelige tider. Alt med det lille håpet om bedre tider. Det er riktig nok ikke på balladene at den amerikanske artisten treffer for fullt, men heller låtene med mer tempo, mer futt og mer energi. Det er da hun virkelig slår på stortrommene og treffer.

Anbefalte låter:

Don’t be a girl about it
Mr. Know it all
What doesn’t kill you (stronger)

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul