Majestetiske Maria

Den unge artisten sparer ikke på kruttet. På Marias siste plate, Viktoria, vandrer artisten gjennom følelsesladde og sterke låter.

Imponerer stort
Albumet har fått god kritikk, og ikke uten grunn. Låtmessig er Viktoria et kraftfult album, og 25-åringens stemme skinner frem. Låtene bærer mye preg av sorg og frustrasjon, men blir fremført på en vakker måte. Overrasker gjør hun derimot på låtene My heart still hurts og Takes one to know one. Mystisk, unikt og uforutsigbart. Ikke noe jeg hadde ventet fra Maria Mena, men likevel så fantastisk bra.

Det er muligens ikke så rart at hun klarer det så bra. Med seks album i baklommen, en far som har spilt i flere band, og hun selv som begynte med både å synge og skrive låter i en alder av 13 år.

Bra fra start til slutt
Å skulle anbefale en låt fra platen, er heller vanskelig. Mena har servert oss en rekke fantastiske låter, så mange at å velge ut bare en er bortimot umulig. Am I supposed to appologize, My heart still hurts, Takes one to know one er tre fantastiske låter, men så er resten av albumet også. 


Om du enda ikke har hørt på platen Viktoria, bør du gjøre det snarest! Et must for alle pop-elskere.

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

En kommentar om “Majestetiske Maria

  1. plata heter «Viktoria» (ikke «Victoria»), låta «My Heart Still Beats» heter nettopp det, ikke «… Hurts». :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul