Not over you, Gavin!

Nei Gavin DeGraw, we’re not over you. Han brant seg fast i hodene våre med I Don’t Want to Be. Nå er han tilbake med albumet Sweeter.

Albumets første singel, Not Over You, har allerede fenget mange lyttere. Og dette med god grunn. Den er fengende, typisk for DeGraw og med en tekst som de fleste kan kjenne seg igjen med. Den ferske låten handler om kjærlighetssorg og den vanskelige veien å komme seg videre.

Ikke et dårlig album
Joda, artisten har en stemme som kan smelte de fleste kvinners hjerter, og en utstråling som lyser på lang vei. Dessverre mangler albumet det lille ekstra, toppen over kransekaka. Den mangler intensiteten som vi hørte i hans første album. Sant skal sies, Sweeter er absolutt ikke et dårlig album. Noe spesiell start på låten Soldier derimot, men den amerikanske artisten treffer – Han er stilsikker og fingrene flyver over pianoet.

Tenkte annerledes

Det nye med dette albumet derimot, er sammarbeidet. Not Over You ble skrevet ilag med Ryan Tedder, også kjent fra OneRepublic.


– Å skrive låter sammen med andre folk, endret alt for meg. Ikke bare åpnet det øynene mine for nye idéer, men det forrandret også måten jeg skriver selv på. Å spille forskjellige sjangrer med andre musikere, gjorde at jeg begynte å tenke annerledes når eg jobber alene også, skriver artisten på sin egen hjemmeside.


Og det merkes. Han danser seg gjennom sjangre som pop, soul og rock. Sweeter er absolutt et album verdt å høre på, selv om den til tider mangler det lille ekstra.

Anbefalte låter:


Not Over You
Candy

Bildekilde: getty

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

2 kommentarer om “Not over you, Gavin!

  1. Han heter ikke Gawin, som skrevet i overskrifta – men Gavin. Og ikke heter han Degraw heller, men han heter DeGraw – stor forskjell (tro det eller ei). Tenkte bare at jeg skulle gjøre dere oppmerksomme på dette :) God helg!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul