Se Bella & Edwards nye hjem

Dagene går og den etterlengtede premieren av «Breaking Dawn: Part 2» nærmer seg sakte, men sikkert. Nå har det blitt publisert nok et teaserklipp fra filmen, og dette må du ikke gå glipp av!

I forrige klipp fikk vi se at Cullen-familien prøvde å forberede Bella for livet som vampyr, men i dette nye klippet ser det ut til at Bella klarer å kontrollere seg veldig bra.. Enn så lenge. Dette er det ultimate klippet for fans der ute som gleder seg til romantiske scener mellom Bella & Edward i «Breaking Dawn: Part 2». I klippet får vi se at Edward fører Bella inn på deres nye soverom, og Bellas respons er «Vampires don’t sleep»..

Om du ønsker å delta i en konkurranse hvor du kan vinne billetter til en lukket visning hele TO dager før premieren, så se mer info i videoen nedenfor.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul