Se opp for potensiell sommerlåt!

Jona&Jones slapp fredag sin første låt som artister sammen. ”Gull i munn” har med sine fengende beats et stort potensial til å bli ny landeplage.

Forfatter: Karoline Forselius

Barndomskameratene fra Skien Jonathan ”Jona” Wroldsen (25) og Jonatan ”Jones” Gomes (23), planlegger å ta Norge med storm. Helt siden årsskiftet har kompisene brukt utallige timer på poplåten, som handler om ”hun spesielle damen på byen”.

– Den handler om de damene som skiller seg ut. De som er litt eye-catchere, som byr på seg selv og rett og slett er litt spesielle, på en fin måte, forklarer guttene.

”Gull i munn” for alle

Melodien hadde Jona allerede produsert i 2014. Den rutinerte artisten har drevet med musikk i 13 år, og driver eget plateselskap. Da han inviterte kameraten ned i studio for å høre på beaten, var ikke Jones vanskelig å be. 23-åringen rappet litt tidlig i ungdomsårene, men la fra seg mikrofonen til fordel for dansesko og hip-hop dansing.

– Jeg har alltid hatt lyst å drive med musikk, og når jeg fikk høre beaten til Jona fikk jeg lyst å være med å gjøre noe med den. Men den er stor forskjell på det første utkastet og det ferdige produktet, humrer han.

For guttene har brukt lang tid på å finpusse på ”Gull i munn”. De har flere ganger gått igjennom teksten, for å sikre at den ikke ble for grov. De ønsker at sangen skal være en som absolutt alle kan høre på.

– Vi vil at både kidsa i barnehagen og gamle bestemødre skal digge den. Og responsen vi har fått så langt har vært god. Det er mange som kjenner seg igjen i den, forklarer de.

Lover catchy oppfølger

Begge kameratene har forskjellig bakgrunn i musikkverden. Jona har vært vokalist innenfor flere sjangre, som rock, progressiv metall, indie og reggae. Jones har rappet og danset hip-hop. At de endte opp med en poplåt var uforventet for både dem selv og vennekretsen deres.

– Jeg liker å overraske, noe venner og bekjente har sagt at de ble når vi slapp låten. Samtidig ville vi lage noe som skiller seg ut fra mye av den andre norske popmusikken som lages for tiden. Det synes vi at vi har fått til, forteller guttene.

Men tid til å feire debutlåten har de ikke. De planlegger å slippe oppfølgeren allerede i slutten av mai. De lover at den kommer til å bli minst like catchy som ”Gull i munn”.

– Vi har mye mer på planen, og satser hardt mot målet å kunne drive med musikk på heltid.

Jona & Jones

Skrevet av: Femelle

En kommentar om “Se opp for potensiell sommerlåt!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul