Sikter mot VG-lista

Skrevet av: Maren Eiane

«Du må fortelle hva som foregår, kan ikke lese tanker noe mer enn jeg gjorde i forgårs. Trodde alt vi hadde var på stell men det er ikke lett å si for hver kveld så havner vi i samme klem. Det er kjipt å krangle over teite ting, enveis diskusjon er det verste som fins!»

 

Navnet Kent Ortiz er ikke så kjent enda, men det håper han på å endre med den nye låten «Si det som det er» som blir sluppet i sommer.

Kent (23) er opprinnelig fra Sandefjord, men nå bosatt i Porsgrunn.
Han har jobbet med musikk en stund, men det var ikke før broren hans gikk bort av diabetes i 2009 at han virkelig tok tak i musikk-karrieren. Siden da har han jobbet seg opp til dette punktet.

Låten er produsert av Mats Melbye fra Cir.Cuz, mannen bak superhitten «Supernova».

Kent håper at låten skal bli en hit og at den gir ham noen ekstra konserter. Selv om det er pop musikk så prøver han å ha et slags budskap i låtene, og ikke bare sanger om alkohol og hvem som får mest damer osv. Målet er at låten kommer seg på VG lista.

Kent & Mats
Kent Ortiz og Mats Melbye

 

«Si det som det er» handler om viktigheten av kommunikasjon mellom to mennesker. Der daværende samboeren og Kent endte uten følelser etter tre år, nettopp på grunn av kommunikasjons mangel seg imellom. Derfor er dette noe han bryr seg om.

Etter denne singelen slippes låt nummer to som også er produsert av Mats Melbye. Den neste blir i en helt ny sjanger, enda litt mer hard. Tropical blandet med trap musikk. Kent vil også jobbe mer med Mats i fremtiden.

«Si det som det er» slippes i alle digitale kanaler 3 august under managementet «Hoodburnaz Record.»

 

Ny singel ute 3.08-2015 prod. Mats Melbye fra Cir.Cuz!!

Posted by HOODBURNAZ on 19. juli 2015

 

Sjekk ut Kent Ortiz og Hoodburnaz Record på Facebook for mer nyheter om plateslipp! :)

 

Skrevet av: Maren Eiane

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul