Tilbake med enda mer action

Etter den store suksessen med «Taken» i 2008, kommer endelig oppfølgeren med samme navn og selvfølgelig får vi se Liam Neeson i hovedrollen nok en gang.

«Taken 2» vil sannsynligvis bli en av høstens største filmer på kino, da den har premiere i starten av oktober i år. I filmen får vi se Liam Neeson tilbake i rollen som Bryan Mills, en pensjonert CIA-agent, som i den første filmen gjorde alt for å redde livet til datteren sin Kim, da hun ble kidnappet av albanere som ønsket å selge henne til høystbydende. Denne oppfølgerfilmen fortsetter med at faren til en av kidnapperne sverger å ta hevn over Bryan, dette ved å ta både han og hans kone til fange mens de er på ferie i Istanbul. Uten å avsløre for mye av handlingen, kan vi si at Bryan får kontakt med datteren sin (Maggie Grace), og med hennes hjelp prøver de å komme seg hjem i live. Altså tyder handlingen på at dette kommer til å bli nok en actionfylt film, og med Liam Neeson i hovedrollen kan ikke det bli feil.

Se hele traileren nedenfor.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul