SKAMLØS Podcastlansering fra Benedicte Haugaard og Sandra Romf

Etter lang tids planlegging, tekniske feil og mye hodepine lanseres endelig podcasten SKAMLØS med Benedicte Haugaard og Sandra Romfo. Benedicte og Sandra er to vidt forskjellige jenter med to vidt forskjellige liv og to vidt forskjellige dialekter. Her blir det lett å følge med!

Benedicte Haugaard (27) er fra Drammen/Krokstadelva, bosatt i Svelvik. Benedicte er best kjent fra blogguniverset og fra TV-Norge satsingen Top Model Scandinavia, men kan også vise til flere TV- og WEB serier, musikkvideoer og tre moteshow på New York Fashion Week på CV’en. I september debuterer hun på kinolerretet med filmen «The Writer». Benedicte er kjent for å skrive ærlig og brutalt, og har de siste ukene gått viralt med hashtaggen #ViNekter etter en overfallsepisode i eget nabolag der hun går hardt ut mot politiet og rettsvesenet i Norge. Benedictes arbeidsbrøk har for lengst bikket 200 prosent da hun både jobber som frontsjef i lokalavisa DRM24 og driver eget firma, og hun har alltid mange jern i ilden. I tillegg til dette er hun gressenke og kapteinfrue og må gjøre det meste på hjemmefronten selv. Hun fester som en 18-åring og er ofte å se på spennende events, reiser som om hun var millionær (noe hun absolutt ikke er) og opplever de sykeste tingene som ender i enda sykere historier. Og alt havner selvfølgelig rett i telefonen din gjennom podcasten SKAMLØS. Sandra Romfo (31) er fra Molde/Oslo, bosatt i Drammen.

Sandra er best kjent som redaktøren i nettmagasinet SQN.no, tidligere selfiequeens. Hun er også en av de som skriver nyhetsbrevene som popper opp i innboksedn din dersom du abonnerer på informasjon fra Nordic Choice. Sandra er glad i interiør, planter og katter, og trodde hun skulle være crazy-cat-lady frem til hun møtte den rødhårede IT-mannen, Trond. Hun liker dyr bedre enn hun liker mennesker, og er alltid ærlig om hva hun mener om folk, noe som kan ende i kleine situasjoner. Sandra kan beskrives som en 90 åring i en ung kropp, og hun forstår seg sjeldent på Benedictes liv, festing og energi. Selv sitter hun helst hjemme og ser på Netflix med pledd, kaffe og sitronterte. Sandra har også lang fartstid som blogger, men nå satser hun på karrieren som designer, markedsfører og podaster. Tirsdag 04.09 lanseres to episoder. I episode en får du bli kjent med jentene og servert mye sjokkerende humor.

I episode to derimot, får man høre den ferske historien bak hashtaggen #ViNekter og Benedictes kamp mot et mer rettferdig system for overgrepsofre.

skamløs

 

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul