2015 mest populære tattoos

Har du lyst til å få deg noe nytt blekk på kroppen i år? Vel, da bør du kanskje sjekke hvor populær den tatoveringen du ønsker deg er først. Det er tross alt ikke så gøy å ha noe ALLE andre har, er det vel?

Disse 5 motivene var aller mest trendy i fjor:

Vinger – Det er en liten engel skjult inne i oss alle – enten det er en søt himmelsk engel på vår høyre skuldre eller en fallen engel som lever i mørket. Det er nok nettopp derfor disse vinge-tatoveringene er så utrolig populære.
Selv om det er stiligst med store vinger på ryggtavlen, så er det pent umulig å ikke elske små, enkle vinger på håndleddet, ankler, eller på siden av magen. Det er et spørsmål om smak og behag. Du bestemmer!

Drømmefanger – Helt siden popstjernen Miley Cyrus gikk på scenen med sin vakre drømmefanger-tattoo, så har hele verden vært bergtatt av dette flotte motivet. Ikke så dumt at de i tillegg hjelper å fjerne vonde drømmer. Alt i alt, drømmefanger-tatoveringer er vakre kunstverk som kan plasseres hvor som helst på kroppen.

Fjær – Så å si alle kvinner ønsker å være så søte som mulig, helst like søt som sukker, pen som en prinsesse og lett som en fjær. Er det da egentlig noe spørsmål om hvorfor disse nydelige små tatoveringer har tatt verden med storm? Nei, absolutt ikke!
Kvinner over hele verden har forelsket seg i fjær-motivene og anser det for å være en av de beste tatoverings-ideene. Den er veldig enkel, men samtidig uttrykker den rikelig med feminin eleganse. Fjærtattoveringer ser flotte ut overalt på kroppen, men de er mest forførende på litt skjulte steder, f. eks bak øret eller i nakken.

Tribal – Det finnes så utrolig mange forskjellige tribal tatoveringer å velge mellom, fra bitte små design på fingrene til full ryggstamme mesterverk. Et genialt utgangspunkt for deg som vil ha noe som skiller seg litt ut, for deg som vil ha noe nytt og spennende! Det er ubegrenset med muligheter!

Finger tattoos – Nå må du for all del ikke tro at det har blitt populært å tatovere en finger på kroppen, hehe. Nei, vi snakker om bittesmå motiver som tatoveres øverst på fingrene. Noen favoritter hos kvinner er små hjerter, små fjær, stjerner, piler og korte ord som kjærlighet, samt det vakre infinity-merket.

Bildekilde: Pinterest/Instagram

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul