Ny glød og giv med rense-te

Føler du deg uforklarlig trøtt, slapp og synes huden er gusten? Da kan en det være tid for å rense kroppen igjen.

Reklame

Misforstå oss rett, er du plutselig blitt slapp og trøtt over tid uten å finne noe naturlig forklaring på symptomene, er legen den første du skal snakke med. Er det derimot bare ”en av de dagene”, gjerne en dag der kroppen føles tung og huden er mattere enn dørmatten, da kan det være nytting og godt med en detox-kur..

Det er nemlig ikke til å unngå at kroppen utsettes for giftstoffer som finnes over alt rundt oss. Maten vi spiser, luften vi puster, og tingene vi tar på inneholder alt skadelige toksiner, og kroppen bruker lang tid på å kvitte seg med dem. Hvis du bor eller jobber i opparbeidede områder med mye eksos, røyker, spiser mye usunn og fet mat, er kroppen mer utsatt for disse giftstoffene, og kroppen trenger enda mer energi på å kvitte seg med dem.

Dermed er det også fornuftig å bruke en kur som strekker seg over tid. Det finnes mange forskjellige måte å rense kroppen på. Alt fra te til kapsler. Örtte Scandinavian detox-te er en 28 dagers kur som hjelper kroppen å finne balansen igjen. Den gir økt energi, øker fettforbrenningen, reduserer oppblåsthet og gjør huden renere og penere. En kopp morgen og kveld er alt som skal til. Teen er laget av kun naturlige ingredienser som også bidrar til å gi kroppen viktige mineraler med på kjøpet.

Her kan du lese mer om forskning på te.

Litt fakta om Te:

Te drikken startet først i Kina hvor den spredde seg ut til ulike naboland. Selve planten kommer fra sørøst Asia. Te er en drikk som benyttes til ulike formål som en drikk med en god smak, til medisin eller for å kvikke seg opp. I dag er te hoved-drikken til land som Kina, India og Japan. Når drikken tidligere spredte seg til Japan ble te brukt av munker hvor de skulle holde seg våkene under langvarig meditasjon.
Te sine 3 hovedkomponenter har ulike virkemåter.

Eteriske Oljer; Dette dannes i tebladene og er det som bidrar til at teen får den særegne smaken. Oljen er også til med fordøyelsen.

Koffein; dette er et stimuli for sentralnervesystemet og også med på å øke blodsirkulasjonen, som igjen bidrar til bedre renselse av blod og en forbedret nyrefunksjon.

Polyphenol: I dag benytter Kina medisiner fra polyphenol for sykdommer som leukemi og kronisk hepatitt. Dette er et stoff som isolert fra te kan virke på kreft i forhold til at stoffet får DNA til å kunne reprodusere seg mere nøyaktig, og dermed kunne være med på å motvirke forstadier på kreft.

Les også: Ta deg en liten egoferie

Te kan hjelpe mot mye:
Ufattelige artikler, studier forskning forteller at Te kan hjelpe mot sykdommer som Kreft, hjertesykdommer og Parkinsons. Også skal den gi deg sterkere immunforsvar og være med på å kunne forebygge stress.

 

 

Skrevet av: Femelle

En kommentar om “Ny glød og giv med rense-te

  1. Det er ingen grunn til å rense kroppen. Det ordner den heilt fint sjølv. Ingen grunn til å spre sånn bullshit. Les deg opp litt. På internett f.eks.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul