Gode rutiner for å ta vare på huden din

Annonse for Fabskin.no

Mange av oss er nøye på å fjerne sminke og rense huden både morgen og kveld. Men, er vi like flinke til å ta vare på huden på resten av kroppen? Med disse rutinene og enkle tipsene kan du ta vare på huden din, og sørge for at den forblir ung, frisk og stram.

 

Trening og et sunt kosthold

Det er ikke til å komme unna med at trening og et sunt kosthold er viktig for hudens utseende. Ved å trene jevnlig, spise sunt og sørge for at du får i deg nok væske kan du forebygge og redusere såkalt ”appelsinhud”. Mer muskler og mindre fett vil nemlig føre til at cellulitter blir mindre synlige. Røyking vil også ha en negativ effekt på huden.

 

Tørrbørsting

Å tørrbørste huden daglig – helst om morgenen – har flere påståtte helsefordeler. Tørrbørsting sies blant annet å ha en rensende effekt på kroppen, og kan også bidra til å redusere cellulitter. En annen fordel ved tørrbørsting er at huden blir eksfoliert – døde hudceller fjernes, og huden oppleves dermed som både friskere og mykere.

 

Venus Freeze

Den populære skjønnhetsbehandlingen Venus Freeze er kjent for å være effektiv på uelastisk hud, og kan bidra til både oppstramming, figurforming, og reduksjon av cellulitter, rynker og linjer i huden. Behandlingen, som er basert på radiofrekvens- og magnetpuls-teknologi, bryter ned kollagenet i huden og starter dermed en naturlig reparasjonsprosess i kroppen. Fabskin er av av salongene i Norge som tilbyr denne behandlingen.

 

Gi huden fuktighet og glød

Alle hudtyper trenger fuktighet! Selv fet hud kan være dehydrert og bli tørr. Særlig om vinteren, når det er mindre fuktighet i luften, kan huden bli tørr og begynne og klø og flasse. Du bør skrubbe huden jevnlig for å fjerne døde hudceller, gjerne i dusjen – og smøre deg inn med en god krem for å tilføre huden fuktighet.

 

Få nok søvn

Søvn kan påvirke hudens aldring, og ved å sørge for å få nok søvn kan man dermed forebygge linjer i huden, pigmentering, slapphet og lite elastisk hud.

 

Har du flere gode tips for å ta vare på huden?

En kommentar om “Gode rutiner for å ta vare på huden din

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul