Det positive ved å bli gammel

Det kan hende du føler at det å bli eldre er noe herk, men sannheten er faktisk at det egentlig er ganske så kjekt. Det er nemlig mange flere fordeler enn ulemper ved det å bli eldre. Her er de fem viktigste fordelene:

Du vil (forhåpentligvis) bli klokere
Desto flere år du har levd, desto større sjanse er det for at du har tatt flere (og større) avgjørelser, noe du forhåpentligvis har lært av. Du kommer da til å ta bedre beslutninger på grunn av all kunnskapen du har samlet deg opp gjennom livet.

Du trives bedre med deg selv
Når du blir eldre, så vil du også godta den du er mer og mer for hvert år. Du er den du er og det er mer enn bra nok. Du føler ikke lenger behov for å imponere folk eller skjule visse aspekter av deg selv, fordi du innser at folkene du trenger i livet ditt er de som elsker deg akkurat for den du er.

Du kan å håndtere følelsene dine
Desto eldre du blir, desto bedre vil du vite hvilke personer du vil ha i livet ditt. Du vet nøyaktig hva du ønsker fra en partner og hva du ikke ønsker, og godtar ikke å bli brukt på noe vis.

Når det kommer til å håndtere konflikter i relasjoner, som er helt uunngåelig, vet du hvordan du skal håndtere følelsene dine grasiøst , samtidig som du tørr å stå opp for meningene dine.

Du setter mer pris på tiden
Din tid på jorden bli kortere for hvert år, noe som gjør at du setter mye mer pris på livet ditt og tiden du har fått. Du innser at å kaste bort noe tid på ting som ikke gjør deg lykkelig, egentlig bare er fullstendig meningsløst.

Du har mer økonomisk trygghet
20 årene brukes til å gjøre feil både personlig og økonomisk, men det er også denne tiden man lærer av sine feil. I begynnelsen av 30-årene vil du forhåpentligvis begynne å ta bedre avgjørelser og dermed sørge for at livet fremover vil bli bedre økonomisk. For hvert år som går vil du også komme enda nærmere å bli gjeldsfri. Hvor herlig er vel ikke det?

Det er en fantastisk stor lettelse å vite at du kan ta vare på deg selv og familien din økonomisk, og når du blir eldre kommer dette bare til å bli enklere for hvert år (forhåpentligvis).

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul