Viktigheten av peeling

Sponset innlegg

Kanskje har du tenkt at din sarte vinterhud vil få det godt etter en dose med skikkelig fet hudkrem? Vel, der tar du rimelig feil. Faktisk kan det gjør vondt verre! Får du ikke renset huden skikkelig, så er hele vitsen borte før du i det hele tatt får begynt.

Du visste kanskje ikke hvor viktig det er å fjerne de døde hudcellene, som ligger på huden? Disse må nemlig vaskes/skrubbes bort slik at ingrediensene i hudkremene faktisk kan få muligheten til å virke som den skal.

 

Sjekk hudtypen din før du velger hudkrem
Det mest vanlige og det som anbefales er å eksfoliere huden to ganger i uken hele året. Det vil si med mindre du har veldig tynn og skadet hud. Men du må for all del huske at du likevel bør være forsiktig med hvilken type peeling du velger til huden din. Få hjelp fra en profesjonell til å finne ut hudtypen din og gjerne også be han/hun hjelpe deg å finne riktig produkt også.

Et godt tips er å velge et produkt, som benytter seg av kjemisk peeling. I den vil det være en fantastisk type fruktsyre, som gjør underverker for huden din.

Om du er skikkelig heldig, så kan du til og med vinne et gavekort på hele 2000kr hos Vakker.no nå, hvor du da kan bruke deler av premien til å investere i produkter til hudtypen din. Konkurransen avsluttes den 29. Mars, så klikk deg inn her og delta før det er for sent.

 

Hos Vakker.no finner du riktig og stort utvalg av ansiktspleie for din hudtype. De tilbyr gratis frakt og fri returrett på alle ordrer!

Facebook: www.facebook.com/Vakker.no
Instagram: @Vakker.no
Snapchat: Vakker.no

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul