Årets festivalmote

Skrevet av Camilla Huuse.

Festivalsommeren 2012 nærmere seg med stormskritt og enten du skal på Hove, Øya, Norwegian Wood, Slottsfjellet eller en av de andre festivalene sesongen har å by på, trenger du noe å ha på deg.

Praten om festivalmote kommer som vi vet igjen hver sommer og er alltid knyttet til det samme spørsmålet: Hva har man på seg på festival?

Hunter, Converse, Levis shorts og løse, hvite singletter, gjerne kombinert med saltvanns krøllet hår og solbrune bein, er noe vi ofte fobinder med festival. Alikevell, det er så mye mer man kan gjøre med festivalmoten enn bare det. Den røffe og litt “slitte” looken går igjen hos mange, men antrekkene du ser rundt deg på en festival er også kreativitet på høyt nivå. Når kan du ellers gå med farger fra topp til tå og hatten på snei uten å bli sett rart på?

Her ser dere noen eksempler på hva man kan ha på seg på festival. Antrekkene inneholder alt fra de klassiske hunter støvlene til en litt mer søt Jeffery Campbell look. Slipp kreativiteten løs og ha en knall bra festival sommer!


Jakke – Urban Outfitters, top – Gina Tricot, støvler – Hunter, hatt – H&M, shorts – Runaway dreamz


Skjorte – H&M, veske og hatt – River Island, shorts – Top Shop, sko – Jeffery Campbell


Jakke – Gina Tricot, veske – Satchel Company, skjørt – Lipsy, sko – Asos, skjorte – H&M


Shorts – Levis 501, veske, top, armbånd og belte – River Island, Vest – Asos, sko – Converse


Jumpsuit og vest – River Island, jakke – Gina Tricot, sko – Dr Martens


Veske – River Island, shorts – Runaway Dreamz, sko – Dr Martens, top – H&M

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul