Bloggernes parfyme-favoritter

Skrevet av Reidun Beate Hagen.

En parfyme er mer enn bare en duft, den vil bli en del av deg og representere personligheten din.

Noen foretrekker kanskje de søte, lette og friske duftene, mens andre heller ønsker en mer intens og mystisk parfyme som gir dem et hint av glamour.

10 Femelle-bloggere avslører sine ultimate parfyme-favoritter:

Kamilla Haaland: «Miss Dior – en dyr duft, men absolutt verd det!»

Maria Kernan: «Chloe Eau DePerfume fra nettopp Chloe. Kjøpte den på Lanzarote i fjor og uansett hvordan været måtte være utenfor døra kan jeg drømme meg bort i lukten av sol og sommer med den.»

Regine Engevik Førsund: «Acqua di Gioia “eau fraiche”, Giorgio Armani. Brukt den i 2,5 år no, og min kjære elsker den!! Så god og behagelig duft som passer til alle årstider. Duften minner om solfylt natur og havet.»

Iselinn Andersen: «Min absolutte parfyme er YSL sin Black Opium. For meg er ikke en god lukt nok når jeg skal velge parfyme, det må ha samme effekt som klærne jeg går i og frisyren jeg velger; det er en del av den jeg er.

Marlene Sanness: «Ralph fra Ralph Lauren har vært «min» lukt siden 2009. Den lukter friskt og lett, og har toner av mandarin, fresia og epletreblad i seg. Den passer like godt til vinter som sommer, og er en god helårsparfyme, selv om jeg personlig får følelse av vår og sommer når jeg sprayer den på.»

parfyme-favoritter-blogger1

Kristina Fjellhaug: «Gucci guilty – fordi det er en duft som fungerer hele året.»

Helene Lekven: «Min favoritt er helt klart Daisy Dream fra Marc By Marc Jacobs! Den har vært en favoritt fra dag 1 og blir brukt hver dag. Den er søt, men ikke for søt og litt blomsterlig.»

Karolina Maria Griciute: «Min favoritt må nok være Intense fra Dolce & Gabbana som jeg riktig nok forelsket meg i etter at mamma kjøpte den og gikk rundt å luktet himmelsk. Det er en fin og gjennomtenkt parfyme med nydelige dufter fra akkurat nok mengde bær og blomster.»

Anita Fosen: «Jeg er veldig glad i å skifte ut parfymene mine etter sesong, humør og nyheter, men én favoritt jeg alltid kommer tilbake til er «Chance Chanel«. Duften er så klassisk, frisk og tidløs, og passer virkelig til alle årstider og anledninger.»

Reidun Beate Hagen: «For meg er det ingen parfyme som slår Especially Escada sine dufter. Den er passe søt og ikke for intens – Akkurat slik jeg liker det.»

Bildekilde: thestylishcupcake, karolinamaria, iselinnandersen og Produsentene

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul