Bubbleroom summer party

Skrevet av Charlotte B. Olsen

Onsdag ettermiddag åpnet Bubbleroom.no en ny outlet i Töcksfors i Sverige, og i den anledning var det duket for feiring og sommerfest på BAR Vulkan i Oslo i samarbeid med Vixen. Hvorfor nettopp BAR Vulkan ble valgt som sted, er langt i fra tilfeldig. ”Det er nytt og kult, og veldig fresht, og passet på flere måter. Når det i tillegg ble så flott vær, kunne vi jo ikke hatt et bedre sted”, fastslår Marie Nord (26), redaktør i Vixen Magazine, før hun kaster et blikk over utsikten fra den flotte takbaren.

Det var en stor mengde folk som dukket opp i løpet av kvelden, både kvinner og menn, kjente og ikke fullt så kjente. Været og stemningen var upåklagelig, det ble mye mingling, og Femelle slo av en prat med en rekke mennesker for å undersøke hvorfor akkurat de hadde funnet veien til Bubbleroom Summer Party. På denne måten fant vi også ut at det var et overraskende stort antall menn til stede, og som kanskje ikke hadde de helt riktige intensjonene.

5 på festen
Blogger Kristin Gjelsvik (25) (kanskje bedre kjent fra årets sesong av Paradise Hotel) var også til stede, og ankom sammen med bloggeren Belinda Jakobsen (26). Jentene var tydelig i godt humør, og Kristin poengterte at hun synes det var veldig hyggelig å få tilbringe en kveld ute med sin fantastiske venninne og kollega Belinda, men ingen av jente la skjul på at hovedgrunnen til at de var ute, var at det var onsdag, også kjent som Lillelørdag.

Jentene var begge enige om at stemningen var god, men Kristin avslører at de har tenkt å gå etter at bongen de fikk utdelt ved ankomst er byttet inn. Det gikk brått opp for Kristin at det hun sier kommer på trykk, så hun fortet seg å skyte inn at det var dumt sagt, og at vi ikke måtte skrive det, før hun og Belinda brøt ut i latter. Hverken Kristin eller Belinda hadde vært på åpningen i Sverige tidligere på dagen. ”Til Sverige reiser jeg bare på harryhandel” forteller Kristin, og legger til at hun overhodet ikke trenger en outlet for å handle klær, ”Det klarer jeg helt fint via nettbutikken”. Hun innrømmer derimot at hun ofte er inne klikket hjem noe.

Tidligere ”The Voice” deltaker Omar Ahmed (24) var også å finne blant de mange kjente ansiktene på Bubbleroom Summer Party. Han kunne fortelle at han blant annet var der fordi han kjenner de som danset, og han som har produsert låta Alexandra Joner fremførte. Omar kom sammen vennene Jonas Olsen (20) og Aleksander Walmann Åsgården (26) også tidligere deltaker i ”The Voice”.

Selv om Omar røk ut av ”The Voice” under direktesendingene i vår, har han vært en opptatt fyr i etterkant. ”Jeg jobber med musikk, og stortrives med det jeg gjør. Jeg driver også med noe eget, så det blir spennende fremover”. Han understreker at det å jobbe med musikk gjennom ”The Voice” ga veldig mersmak, så han er sikker i sin sak, når han sier det er musikk han vil drive med.

Flaut å se alle inn i øynene en etter en
Vi kjenner Alexandra Joner godt fra dansens verden, men onsdag opptrådte hun med låta ”Sunrise” på BAR Vulkan til stor glede for de fremmøtte, spesielt de av mannlig karakter. Det var tydelig at hun ikke har glemt dansetrinnene, selv om hun nå satser mer på en karriere som artist.”Det var kjempehyggelig å opptre her i kveld, men litt flaut når man kan se alle inn i øynene en etter en, og nesten se hva de tenker. – Hmm, har han det bra, eller har han det ikke bra?”

Kaja Brændengen (24), project manager i Bubbleroom, var veldig fornøyd med at de fikk Alexandra Joner til å opptre på sommerfesten. ”I og med at hun skal holde konsert i Oslo i morgen, passet det så bra. I tillegg er hun jo veldig ung og kul, og passer Bubbleroom og klærne de fører godt. Joner står for mange av de verdiene Bubbleroom har, så det ble på flere måter et naturlig valg”.

Både Kaja Brændengen og Marie Nord var veldig fornøyd med arrangementet generelt, stemningen og oppmøtet. ”Veldig mange av de jeg ville skulle komme, kom, så jeg er kjempefornøyd”, understreket Marie Nord. Til at dette var hennes første arrangement som Vixen Redaktør må vi si at hun gjorde en fantastisk jobb, både med tanke på forarbeid, og vertskap under arrangementet.

Fotograf: Mia B. Olsen

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul